Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/9 Κριός 

Κάτι είναι σίγουρα διαφορετικό επάνω σου σήμερα και ο κόσμος το προσέχει! Στα πάρτι και στο γραφείο, η εξυπνάδα σου αστράφτει και οι κριτικές είναι λαμπρές.
Φυσικά, όλο αυτό είναι πολύ καλό για να διαρκέσει. Σύντομα «η χρυσή σου άμαξα» θα μετατραπεί ξανά σε κολοκύθα, γι’ αυτό απόλαυσε τη δύναμη και τη δημοτικότητά σου τώρα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η λογική μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση ή να κάνεις «το σωστό». Υπάρχουν όμως στιγμές που οτιδήποτε λογικό, φαίνεται καλό μόνο στα χαρτιά.
Μια εγκάρδια, ειλικρινής ενέργεια πιθανότατα θα επιβεβαιώσει αν το κεφάλι σου σκέφτεται σωστά. Έτσι, αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να κάνεις μια κίνηση, αξίζει να την προσέξεις και να την ακολουθήσεις.

ζώδια σήμερα 12/09 Τρίτη δίδυμοι

Ξαφνικά είσαι ακόμα πιο ειλικρινής και χιουμοριστική από το συνηθισμένο. Θα λάμψεις σε δείπνα, επαγγελματικές συναντήσεις – ακόμη και στο παντοπωλείο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου! Και για σένα αυτό είναι μια χαρά, αφού σου αρέσει η προσοχή… και κυρίως ο θαυμασμός! Αν είσαι ελεύθερη αυτό το διάστημα μπορεί να συνδεθείς με κάποιον χαριτωμένο κι ενδιαφέρων. Κι αν υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ακόμα τα ταλέντα σου.. μην ανησυχείς. Σύντομα θα τα αντιληφθεί.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορεί να αποφεύγεις τη δουλειά σου σήμερα. Δεν πρέπει να χάσεις σημαντικές προθεσμίες, αλλά μάλλον δεν πειράζει να χαλαρώσεις για λίγο. Συνήθως εργάζεσαι σκληρά.. όμως σήμερα δεν έχεις διάθεση. Γι’ αυτό σήκω από την καρέκλα του γραφείου σου και χαλάρωσε όσο μπορείς. Θα συνέλθεις γρήγορα και θα είσαι έτοιμη να συγκεντρωθείς και πάλι στη δουλειά σου.

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι φλογερή αλλά ανεξάρτητη… κι έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Δεν χρειάζεται να ενορχηστρώσεις τίποτα για να τραβήξεις περισσότερη προσοχή γιατί την κερδίζεις ούτως ή άλλως. Οι άνθρωποι μαγνητίζονται από την προσωπικότητά σου, χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σου να τους εντυπωσιάσεις. Διατήρησε μια μετριοπαθή στάση σήμερα και θα λάβεις σημαντικούς καρμικούς πόντους.

ζώδια σήμερα παρθένος

Επικρατεί μια γενική ηρεμία σήμερα, τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις σου. Αυτή είναι μια ήσυχη περίοδος και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να ονειρευτείς κάτι δημιουργικό. Ξοδεύεις πολύ χρόνο στην πρακτικότητα και το ρεαλισμό. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με την καρδιά και τη φαντασία σου και να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό. 

ζώδια σήμερα 12/09 Τρίτη ζυγός

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται να είναι εύκολη και ήρεμη. Μπορείς να προσεγγίσεις τους άλλους και να τους χαλαρώσεις. Θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με τη γοητεία σου, αλλά μην σταματήσεις εκεί. Τι μπορείς να κάνεις με το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους ; Αν θέλεις να πετύχεις κάτι, υπάρχουν πολλοί που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Επωφελήσου από τις προσφορές τους.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αισθάνεσαι ανώτερη από τους φίλους και τους συναδέλφους σου σήμερα.. κι αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα – ειδικά όταν υποψιάζεσαι πως οι άλλοι αμφισβητούν την κυριαρχία σου. Όλοι αναρωτιούνται για την στάση σου. Ίσως διασκεδάζεις αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται. Όμως μην πιέζεις πολύ τα πράγματα. Θα ήθελες να έχεις μερικούς φίλους… όταν περάσει αυτή η διάθεση.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η σταθερότητα, η σοφία και η αυξανόμενη προσωπική δύναμη συνδυάζονται μέσα σου, για να κάνουν αυτή τη μέρα πραγματικά απίστευτη – κάτι για το οποίο θα καυχηθείς αργότερα. Μπορείς να κατακτήσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Ναι, θα μπορούσες να γίνεις θρύλος κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου. Δεν θα ήταν όμως πιο διασκεδαστικό να διοχετεύσεις όλη αυτή την ενέργεια για να δημιουργήσεις κάτι συναρπαστικό; Γι’ αυτό εστίασε στον πιο αγαπημένο σου στόχο ή στο μεγαλύτερο πάθος σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν δεν πάρεις αυτό που θέλεις σήμερα, θα θυμώσεις. Ξέρεις ότι το αξίζεις, γι’ αυτό αν πρέπει να δώσεις έδαφος σε κάποιον άλλο, θα νιώσεις τεράστια απογοήτευση. Όμως και ο άλλος αξίζει… με τον δικό του τρόπο. Κάποιες φορές, πρέπει απλώς να κάνεις μερικές παραχωρήσεις. Αντί να εκδίδεις εντολές και τελεσίγραφα, θα μπορούσες να «καταπιείς» την απογοήτευση και να συνεχίσεις. Θα πάρεις αυτό που θέλεις, σύντομα.

ζώδια σήμερα 12/09 Τρίτη υδροχόος

Μια αφθονία ηρεμίας και γοητείας αναδεικνύουν τα φυσικά σου ταλέντα, που σίγουρα είναι πολλά. Όλοι γνωρίζουν πως είσαι ξεχωριστή και η οπτική σου για τα πράγματα έχει μεγάλο βάρος. Ωστόσο, μη διστάσεις να ακούσεις και να συμβιβαστείς με τους άλλους ανθρώπους. Χρειάζεσαι την υποστήριξή τους και πιθανόν να διαπιστώσεις ότι είναι εξίσου μοναδικοί, ενημερωμένοι και δημιουργικοί. Μπορεί ακόμη και να έχουν καλύτερες ιδέες για το τρέχον έργο σου, από εσένα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αν τα πράγματα φαίνονται λίγο ανώμαλα σήμερα, μην το πάρεις κατάκαρδα. Είναι μια σύντομη πρόκληση, που οφείλεται περισσότερο στην ανασφάλειά σου παρά στην πραγματικότητα. Απλά συνέχισε να προσεγγίζεις ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου, δείχνοντάς τους πόσο ενδιαφέρεσαι γι’ αυτούς. Αν αυτό σου φαίνεται υπερβολικό, τότε πέρασε τη μέρα μόνη σου. Ίσως χρειαστεί να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου, πριν επιχειρήσεις να συνδεθείς με οποιονδήποτε άλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365