Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο βίντεο – σοκ από τη δραματική διάσωση παιδιών και σκύλου στον Παλαμά Καρδίτσας

Δείτε νέο βίντεο

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων.


Συγκεκριμένα το μήνυμα του 112 στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας αναφέρει:


«Αν βρίσκεστε στον Παλαμά απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».


Τα λασπόνερα σε χωριά στην Καρδίτσα φτάνουν στις στέγες σπιτιών. Η κακοκαιρία Daniel έχει οδηγήσει σε απόγνωση εκατοντάδες ανθρώπους που ψάχνουν ασφαλή διέξοδο διαφυγής.


Δείτε νέο βίντεο – σοκ από τη δραματική διάσωση παιδιών και σκύλου στον Παλαμά Καρδίτσας: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365