Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα βρεθεί στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης

Μπαράζ παραιτήσεων προϋποθέτει η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονη συζήτηση επικρατεί και για την επόμενη ημέρα, με πολλούς να αναζητούν τρόπους να βρεθεί στο Κοινοβούλιο ο Στέφανος Κασσελάκης, σε περίπτωση που επικρατήσει και εκλεγεί πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ. 


Μπαράζ παραιτήσεων προϋποθέτει η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή, στην περίπτωση που στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης επικρατήσει και εκλεγεί νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  Για να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να παραιτηθεί ένας εκ των τριών βουλευτών Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι οι Όθων Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα, και Ευάγγελος Αποστολάκης.


Εν συνεχεία, θα πρέπει να παραιτηθούν και οι πέντε επιλαχόντες δηλαδή οι Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Ευγενία Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Γεωργία Λάλη. Να διευκρινίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην 9η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών της 25ης Ιουνίου.


Αθανάσιος Τσάκρης: Προτίθεμαι να παραιτηθώ

Πάντως, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Μικροβιολογίας, Αθανάσιος Τσακρής, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, δήλωσε πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελακής, αυτός προτίθεται να παραιτηθεί για να μπει στην Βουλή ο νέος πρόεδρος.


Ευάγγελος Αποστολάκης: Πρέπει να βρεθεί μια λύση

Από την πλευρά του, ο ναύαρχος ε.α. και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μιλώντας στο Action24. «Αν ο Κασσελάκης γίνει πρόεδρος θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να βρεθούν 6-7 άνθρωποι να πουν ότι παραιτούνται από το δικαίωμα να συμπληρώσουν την έδρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365