Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αλμωπία: Άγνωστοι έκλεψαν από ηλικιωμένη χρήματα προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ - Πολλές απόπειρες

Για όλες τις περιπτώσεις έχει ενημερωθεί η Αστυνομία
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα κατά την χθεσινή μέρα στην Τοπική Κοινότητας της Ξιφιανής Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, άγνωστοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με διάφορα τεχνάσματα, κατάφεραν να αποσπάσουν από ηλικιωμένη ένα σεβαστό ποσό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες γίνονται πολλές απόπειρες εξαπάτησης ηλικιωμένων, με το τέχνασμα σοβαρού τροχαίου συγγενικών τους προσώπων. 

Για όλες τις περιπτώσεις έχει ενημερωθεί η Αστυνομία.

Καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι, καθώς και να ενημερώσουν τα ηλικιωμένα συγγενικά τους πρόσωπα, πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να δίνουν χρήματα σε αγνώστους, ή να τους βάζουν στα σπίτια τους και να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365