Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιο αντικείμενο πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Διαβάστε Παρακάτω

Η τουριστική περίοδος είναι στο πικ της και το καλοκαίρι αποτελεί την εποχή που γεμίζουν τα περισσότερα ξενοδοχεία.


Κάνοντας τον προγραμματισμό των διακοπών φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν το ιδανικό ξενοδοχείο έχουν ως βασικό κριτήριο εκτός από την τιμή του, την καθαριότητά του καθώς κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με ένα βρώμικο δωμάτιο ή ένα ελλιπώς καθαρισμένο μπάνιο. Αρκετοί είναι εκείνοι μάλιστα που σε κάποιες περιπτώσεις είτε επιλέγουν ξενοδοχεία είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, παίρνουν μαζί τους τις δικές τους πετσέτες ή και μαξιλαροθήκες.Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα δεν είναι τα λευκά είδη το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που θα πρέπει να αποφεύγεται από τους παραθεριστές. Η έρευνα που παρουσίασε το ABC news μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς.Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, τα γυάλινα ποτήρια είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Η έρευνα για τα ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, όπου και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά. Για παράδειγμα αν τα ποτήρια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από τους προηγούμενους πελάτες τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς.


Πηγή: baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365