Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Στον ΟΦΗ από την ΑΑ Γιαννιτσών

Στον ΟΦΗ από την ΑΑ Γιαννιτσών

Στην ομάδα Κ17 του ΟΦΗ θα αγωνίζεται πλέον ο νεαρός άσος Παναγιώτης Σωμαράκης, μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδος Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας Πέλλας και στέλεχος της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.

Η ΑΑ Γιαννιτσών, μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστή την μεταπήδηση του.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ανακοινώνει την μεταγραφή του Παναγιώτη Σωμαράκη στον ΟΦΗ.


Ο γεννημένος το 2007 και με καταγωγή από τον Προφήτη Ηλία Πέλλας και βαθιές ρίζες κάπου στην Κρήτη, μεταγράφεται στην ΠΑΕ από το Ηράκλειο, όπου θα αγωνίζεται με την Κ17.


Ο φέρελπις νεαρός, ήταν εδώ και πολύ καιρό το «μήλον της έριδος» μεταξύ πολλών ΠΑΕ της Super League που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.  Ωστόσο ο «μικρός» και η οικογένεια προτίμησαν την ομάδα του ΟΦΗ, στην οποία είδαν μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον του πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.


Πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτήν την απόφαση, ήταν η παρουσία του Θεόδωρου Ελευθεριάδη στον ΟΦΗ, ο οποίος δομεί την νέα φιλοσοφία της ομάδας του Ηρακλείου.


Ο Σωμαράκης ξεχώριζε για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Είναι ένα σύγχρονο πολυεργαλείο, με αρκετά καλές επιθετικές αρετές, ένας επιτελικός μέσος με πολύ καλή μεταβίβαση και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.


Ο παίκτης ενσωματώθηκε ήδη στη νέα του ομάδα και διαμένει στους ξενώνες της ομάδας του ΟΦΗ.


Ο Παναγιώτης ήταν από τα βασικά στελέχη της Μικτής Πέλλας (Κ16) και τον Μάϊο χρίστηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Μικτών Ομάδων.


Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, του εύχονται καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, να έχει υγεία, καλή πρόοδο και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365