Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Αποχώρησε από τον Εδεσσαϊκό ο Θέμης Παπαβραάμ

Δείτε την συγκινητική του ανάρτηση

Την αποχώρηση του από τον Εδεσσαϊκό έκανε γνωστή ο Θέμης Παπαβραάμ, με τον Αριδαιώτη μπασκετμπολίστα να αποχαιρετά τους πάντες στον σύλλογο της Έδεσσας.

Δείτε την συγκινητική του ανάρτηση:


«ΟΧΙ αντίο, αλλά είς το επανιδείν»

Εδεσσαϊκέ, ήταν τιμή μου! 

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας, ήρθε η δύσκολη ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα που με έκανε και πάλι να χαίρομαι να ασχολούμαι με το αγαπημένο μου άθλημα...

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα του Εδεσσαϊκού, που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώθω οικογένειά τους. 

Αυτά τα δύο χρόνια, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, έδωσα τα πάντα, σωματικά και ψυχικά, για την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα έστω ένα μικρό λιθαράκι στις επιτυχίες της.  

Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι για την οικογένεια του Εδεσσαϊκού και εύχομαι, να αντέχουν τα πόδια μου για χρόνια, ώστε, όταν υπάρξουν στο μέλλον οι συνθήκες, να επανέλθω, με όποιον τρόπο και σε όποιο πόστο μου ζητηθεί! 


Σας ευχαριστώ όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365