Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αλμωπός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Ο Αλμωπός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο η βιαστική αποβολή του Αλμωπού Αριδαίας από 17 ομάδες της SL2, προφανώς δείχνει και την μισή αλήθεια, για τα όσα δεινά συμβαίνουν στο …κορυφαίο πρωτάθλημα της SL2.

Και για ποιον λόγο να αποφασίσουν οι ομάδες αν θα πρέπει να αποβληθεί μια ομάδα από το πρωτάθλημα την στιγμή που υπάρχει δικαστική απόφαση που δικαιώνει την ομάδα της Πέλλας. Να αποφασίσουν ποιοι; Αυτοί που όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν όλη την χρονιά;

Από την στιγμή που υπάρχει δικαστική απόφαση, η οποία δίνει κάποια χρονικά περιθώρια για να φανεί αν υπάρχει φως στο τούνελ στην ομάδα της Αριδαίας, οι φωστήρες των ομάδων πήραν βιαστικά μια απόφαση, που ουσιαστικά τους εκθέτει και βάζει ψηλά τον ιστορικό Αλμωπό που αρνείται να υποκύψει στα τερτίπια τους, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

Προφανώς ο Αλμωπός δεν τους έκανε τα χατήρια στην διετία που αγωνίζεται στην SL2 και αποφάσισαν από κοινού να τον αποβάλουν από το πρωτάθλημα.

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν κάποιοι παρατρεχάμενοι που παριστάνουν τους παράγοντες και έχουν στον νού τους άλλα πράγματα.

Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίζει ποιες ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και αν είναι νόμιμη η όχι. 

Κανείς δεν είπε ότι ο Αλμωπός δεν έχει ευθύνη για τα όσα δεινά τον βρήκανε, αλλά να αποφασίζουν για την τύχη την δική του άλλες ομάδες, αυτό πάει πολύ.

Όσοι πάντως νομίζουν ότι ο Αλμωπός κατέβασε τα στόρια κάνουν μεγάλο λάθος και δυστυχώς για αυτούς το έργο δεν έχει ακόμη τελειώσει.

4 σχόλια:

  1. Άντε και δικαιώθηκε ο Αλμωπός, τι θα κάνει; Παρόμοια δεν ήταν και η περίπτωση της Καβάλας, την περίοδο 2021 - 2022, τότε που δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά είχε παρέλθει η περίοδος των μεταγραφών και κατέβηκε με παλαιστές και βολεϊμπολίστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω φίλος ένα πράγμα απλά και καθαρά η αιτία αυτού του προβλήματος ξεκίνησε με την μη πληρωμή των παικτών και την καθυστέρηση χρημάτων του στοιχήματος και της ΕΡΤ, όλα αυτά ήταν η αιτία που όλες οι ομάδες ξέφυγαν απο το όλο πρόγραμμα τους και η χειρότερη αιτία αυτού ήταν και κάποιος υφυπουργός αθλητισμού με την επιμονή του να βάλει δικό του πρόεδρο στην σούπερ Λιγκ 2, τώρα το θέμα του Αλμωπου είναι ότι υπάρχουν προσφυγές όπου κατέπεσε η εγγυητική επιστολή 176,000 ευρώ συν δικαστικά έξοδα και το χειρότερο είναι δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μια μεταγραφή και η διοίκηση τωρα καταφευγη στο διοικητικό τι περιμένει να γίνει όταν δεν έχεις δελτία παικτών???????

      Διαγραφή
  2. Άρθρο που τα λέει όλα.
    Ασχετως τι θα γίνει αυτή είναι η αλήθεια παιδιά οι λίγδες τα έβαλαν με την πιο καθαρη ομάδα.
    Αυτά καληνύχτα μαύρη είναι η νυχτα στα βουνα μαύρη και στα λαγκάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί δεν κατάλαβες κύριος ότι ποιό είναι το πρόβλημα του Αλμωπου πρέπει να το ζωγραφίσουμε για να το καταλάβεις, πρώτα πρώτα δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές δεύτερο δεν ξέρουμε εάν κατέθεσε εγγυητική επιστολή και περιμένεις εσύ να παίξει η ομάδα πως και με ποιους με τον κανένα,να καταλαβενουμε τι λέμε και κάτι ακόμα το διαιτητικό δικαστήριο δεν είναι υπεράνω του νόμου αυτά λέει ο ΚΑΠ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365