Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ιβάν Ντόκιτς στον Αλμωπό Αριδαίας

Δείτε τι αναφέρει ο νεαρός πορτιέρο

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα που αναγνωρίζει την μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας ο Σέρβος πορτιέρο Οβαν Ντόκιτς αποχαιρετά τους πάντες στην ομάδα της Αριδαίας και εύχεται τα καλύτερα, με τον ίδιο να βρίσκει την Ιθάκη του στον νεοφώτιστο Αιολικό Μυτιλήνης.

Δείτε τι αναφέρει ο νεαρός πορτιέρο:

«Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια, πολλές επιτυχίες, νίκες, set club και league ρεκόρ, απίστευτα κατορθώματα που μόνο στην αρχή μπορούσαμε να ονειρευτούμε, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Αυτή η λέσχη μου έδωσε την πρώτη μου ξένη εμπειρία. Οι καλύτερες αναμνήσεις μένουν όταν συναντάς απίστευτους ανθρώπους στην Αριδαία, και απίστευτους συμπαίκτες, τέλεια ομάδα. Αυτός ο σύλλογος, ο Αλμωπός, αξίζει πολλά περισσότερα από την τωρινή στιγμή, καλή συνέχεια, ευχαριστώ Αριδαία.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365