Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Αδιανόητο ξύλο μεταξύ γυναικών σε αθηναϊκό club: Μαλλιοτραβιόντουσαν και ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να χωρίσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ο κακός χαμός επικράτησε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, με δύο νεαρές γυναίκες να πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Απίστευτο ξύλο ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες έπεσε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, οι δύο κοπέλες πιάνονται μαλλί με μαλλί.


Στη συνέχεια η μία αρχίζει να χτυπάει την άλλη με μπουνιές, χαστούκια και κλωτσιές, μέχρι που καταλήγουν στο έδαφος ρίχνοντας μαζί και ένα φυτό του μαγαζιού.


Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι για αρκετά δευτερόλεπτα, οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούν τον καβγά τους ενώ κάποιοι αντί να τις χωρίσουν, τραβούν βίντεο.


Στο τέλος του βίντεο κάποιοι σπεύδουν και τις χωρίζουν.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365