Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς να κάνετε πάγια εντολή μέσω e banking

Διαβάστε Παρακάτω

Οι πάγιες εντολές είναι εντολές πληρωμών προς εταιρίες και οργανισμούς, τις οποίες αποθηκεύετε μέσω των ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών για να εκτελούνται αυτόματα.

Με πάγιες εντολές μπορείτε να πληρώνετε εμπρόθεσμα και αυτόματα τους λογαριασμούς και τις τακτικές οφειλές σας. 



Μέσω των Παγίων Εντολών, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις πληρωμές σας, ώστε να εκτελούνται κατά την ημερομηνία λήξης τους, χωρίς να χάνετε χρόνο και χωρίς καθυστερήσεις, ενώ θα συνεχίζετε να λαμβάνετε τους λογαριασμούς σας κανονικά, με την ένδειξη ότι εξοφλούνται.


Alpha Bank

Συνδεθείτε στην υπηρεσία myAlpha Web και μεταβείτε στο μενού Πληρωμές > Πάγιες, για να ορίσετε πάγιες εντολές μεταβλητού ποσού από τους λογαριασμούς σας προς εταιρίες και λογαριασμούς, καθώς και για να διαχειριστείτε τις υπάρχουσες.


Eurobank

Πάγιες εντολές ορίζετε online με e-Banking ή τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Banking. Μπορείτε να τις ορίσετε και σε κατάστημά μας. Επιλέγετε ποιοι λογαριασμοί ή τακτικές οφειλές σας θέλετε να πληρώνονται αυτόματα. Για καθέναν ορίζετε:


Τον λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα σας που θέλετε να χρεώνεται με το ποσό της πληρωμής.

Την ημερομηνία που θέλετε να πραγματοποιείται η πληρωμή, π.χ. την ημερομηνία λήξης της πληρωμής για τους λογαριασμούς ή συγκεκριμένη ημερομηνία για άλλες τακτικές οφειλές.

Το ανώτατο ποσό χρέωσης σε κάθε πάγια εντολή.

Για κάθε μεταφορά χρημάτων που θέλετε να επαναλαμβάνεται, ορίζετε:

Την ημερομηνία που θέλετε να γίνει η πρώτη μεταφορά χρημάτων.

Κάθε πότε θέλετε να επαναλαμβάνεται.

Εάν θέλετε η πάγια εντολή να λήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Την ημερομηνία που έχετε ορίσει, ο λογαριασμός ή η πιστωτική κάρτα σας χρεώνεται αυτόματα με το αντίστοιχο ποσό και την τυχόν προμήθεια.

Μπορείτε να ορίσετε πάγιες εντολές για όλους τους λογαριασμούς και τις τακτικές πληρωμές σας. Χρειάζεται απλώς να συμπληρώσετε μία αίτηση σε ένα κατάστημά Eurobank.


Τράπεζα Πειραιώς

Μπορείτε να αναθέσετε Πάγιες Εντολές για την πληρωμή όλων των βασικών κατηγοριών λογαριασμών, όπως οι Πληρωμές Ενέργειας, Τηλεφωνίας/Διαδικτύου, Ύδρευσης/Αποχέτευσης, Ασφαλιστικών Εταιρειών, Δημοσίου, κ.ά., με χρέωση του καταθετικού σας λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας.


Αναθέτοντας μια πληρωμή μέσω Πάγιας Εντολής, εξασφαλίζετε:

Αυτοματοποίηση στην εξόφληση των τακτικών σας υποχρεώσεων

Χτίσιμο αφορολογήτου μέσω της πλειοψηφίας των πληρωμών, καθώς αυτές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά

Δυνατότητα ενημέρωσης μέσω της υπηρεσίας winbank alerts

25 yellows για κάθε πληρωμή λογαριασμού κοινής ωφέλειας / ασφαλίστρων μέσω πάγιας εντολής με χρέωση λογαριασμού [εφόσον είστε εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow]

Ενεργοποιήστε εύκολα τις πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών που επιθυμείτε μέσω winbank web & phone banking ή μέσω οποιουδήποτε καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Η τιμολόγηση της υπηρεσίας, όπως εκάστοτε αυτή ισχύει, είναι διαθέσιμη στο Τιμολόγιο Προμηθειών, τόσο στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr, όσο και στο Δίκτυο Καταστημάτων. 


Εθνική Τράπεζα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι κωδικοί για Digital Banking για να μπορείτε να ορίζετε δωρεάν μόνος σας τις πάγιες εντολές σας, εύκολα και γρήγορα ή απλά μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάγιες εντολές για πολλούς συνεργαζόμενους οργανισμούς αλλά και για να μεταφέρετε χρήματα σε άλλο λογαριασμό.


Μπορείτε να προγραμματίσετε την εκτέλεση της πάγιας εντολής σε τακτές ημερομηνίες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε υποκατάστημά μας και να υποβάλετε αυτοπροσώπως την πάγια εντολή που θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάγιες εντολές για πολλούς συνεργαζόμενους οργανισμούς αλλά και για να μεταφέρετε χρήματα σε άλλο λογαριασμό.

Μπορείτε να ορίσετε το ανώτατο ποσό χρέωσης για κάθε εντολή.

Αν η εντολή αφορά σε πληρωμή λογαριασμού, τότε εκτελείται στην ημερομηνία λήξης του. Αν αφορά σε μεταφορά χρημάτων σε άλλο λογαριασμό, τότε εσείς ορίζετε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί.

Μπορείτε να κάνετε ανάκληση μιας πάγιας εντολής αλλά και να την ξαναδώσετε χωρίς κανένα κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365