Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόεδρος Αλμωπού: «Άδικη η απόφαση για την ομάδα μας, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους – Τα προβλήματα στην SL2 δεν τελειώνουν ποτέ»

Άδικη η απόφαση για την ομάδα μας, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους

Ο πρόεδρος του Αλμωπού Αριδαίας Φώτης Παντελίδης μίλησε στο another football day για την απόφαση της Super League 2 να αποβάλει από το πρωτάθλημα την ομάδα της Πέλλας, τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Λίγκας αλλά τις επόμενες κινήσεις  για την ανατροπή αυτής.

Την απόφαση της αποβολής του Αλμωπού Αριδαίας από το πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισε η Λίγκα σε Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη (26/9), έπειτα από ψηφοφορία που έγινε.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Πέλλας Φώτης Παντελίδης μίλησε στο another football day, για την απόφαση αυτή, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε άδικη αλλά και για τις συνέπειες που έχει για τους Μακεδόνες, όπως και για την επόμενη κίνηση – αντίδραση των «κυανόλευκων».


«Θεωρώ ότι η απόφαση είναι άδικη και πάρα πολύ για την ομάδα μας. Μετά από έναν τέτοιο αγώνα που κάναμε είναι λυπηρό να φτάνουμε στο παρά πέντε των μεταγραφών και να μας ανακοινώνουν τον αποκλεισμό, από τα παιχνίδια της Super League 2. Μετά από την πρώτη κρυάδα που πήραμε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χάσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαμε ήδη κλείσει συμφωνίες και δημιουργήθηκε μια γενική ανακατοσούρα. Προσφύγαμε στην Εφέσεων της ΕΠΟ. Πήραμε αυτό που θέλαμε και πιστέψαμε ότι τα προβλήματα έχουν σχεδόν τελειώσει. Αλλά εντελώς απροσδόκητα, χωρίς καμία ειδοποίηση στην χτεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαμε από την Super League 2 μας ανακοινώνουν ότι ζητείται ο αποκλεισμός της ομάδας.

Πέσαμε από τα σύννεφα, γιατί αν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο θα είχα καλέσει τον δικηγόρο της ομάδας, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα ερωτήματα και των προέδρων των άλλων ομάδων, αλλά και στον νομικό σύμβουλο της Super League 2. Ζητήσαμε να περιμένουν μια εβδομάδα, γιατί όπως ξέρετε οι μεταγραφές τελειώνουν στο τέλος του μήνα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά την απόφαση της Εφέσεων, μας κάλεσε σε ακρόαση την Δευτέρα (2/10) και είπα ‘’περιμένετε να εξελιχθούν τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας και της Δευτέρας και από εκεί και μετά μπορείτε να πάρετε ότι απόφαση θέλετε’’. Δεν εισακούστηκα και προχώρησαν στον αποκλεισμό δια της ψηφοφορίας » ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.


Σε ερώτηση που του έγινε για το αν  η εξέλιξη αυτή πάει πίσω τον σχεδιασμό του Αλμωπού ανέφερε τα εξής : «Αυτό είναι νομίζω φυσιολογικό διότι, οι ποδοσφαιριστές κοιτάνε να εξασφαλίσουν το παρόν τους στην κατηγορία αυτή. Μετά και την χτεσινή απόφαση βρισκόμαστε πάλι σε αδιέξοδο. Πρέπει να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να μείνουν και όταν αυτοί σου λένε ‘’ότι μία στις 100 άμα χάσετε τι θα γίνει’’, τι θα τους πω εγώ;  Μπορώ να τους απαντήσω κάτι; Δεν μπορώ και μας βάζουν πάλι καινούργιο εμπόδιο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, αλλά θα είναι δύσκολη. Στο τέλος θα χρειαστεί να πάρουμε και παράταση μεταγραφών. Δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί».

Ερωτηθείς για το αν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της προσφυγής στο Διαιτητικό είπε: «Βεβαίως, βεβαίως. Πιστεύω ότι για ακόμα μια φορά θα μας δικαιώσουν και θα μας δώσουν δυνατότητα να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Βέβαια θα γίνει και έφεση κατά της απόφασης της Super League 2. Δύο είναι οι εφέσεις που γίνονται και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε».

Ο πρόεδρος του μακεδονικού συγκροτήματος σε συνέχεια των παραπάνω αναφέρθηκε στο αν μετά από την απόφαση αυτή, του πέρασε από το μυαλό, το να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο…: «Δεν έχω μάθει να τα παρατάω στη ζωή μου. Αυτό που περνάμε φέτος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Εντελώς διαφορετικό, γιατί όπως ξέρετε οι αποφάσεις παίρνονται στην πρωτεύουσα. Εμείς είμαστε 600 χιλιόμετρα μακριά. Δεν μπορούμε να είμαστε κοντά στα κέντρα αποφάσεων, που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα θεωρώ για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις. Αναγκάζεσαι να παίρνεις το αεροπλάνο να κατεβαίνεις Αθήνα, να επιστρέφεις. Χάνεις μέρες και ώρες. Είναι δύσκολο. Μπορώ να σας πω ότι ναι πέρασε από το μυαλό μου κάποια στιγμή ίσως θα ήταν καλύτερα να μην ξανασχοληθούμε καθόλου, αλλά παρόλα αυτά πρώτα θα δικαιωθώ και μετά θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Όχι να σταματήσει η ομάδα το ποδόσφαιρο, αν θα συνεργαστούμε με κάποιους ανθρώπους και να συνεχίσουμε μαζί το υπόλοιπο της χρονιάς».


Για το αν αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης συμπαικτών, προκειμένου να τον βοηθήσουν πρόσθεσε τα εξής: «Ναι, ναι. Βεβαίως, βεβαίως».

Αναφερόμενος στο αν οι αποφάσεις αυτές είχαν σαν στόχο να πλήξουν τον Αλμωπό ο κος Παντελίδης είπε: «Μετά και την χτεσινή κουβέντα, η οποία έγινε θεωρώ ότι μπορεί από κάποια κέντρα, αυτές οι σκέψεις να είχαν γίνει. Όχι από όλους, από συγκεκριμένους ανθρώπους… Αλλά θέλω και πιστεύω ότι δεν θα τους κάνουμε την χάρη στο τέλος».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρξαν ομάδες, οι οποίες τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος της ομάδας του ανέφερε: «Μαζί με τον Αλμωπό ήταν άλλες πέντε ομάδες. Έξι ομάδες στο σύνολο».

Αναφερόμενος στο αν έχει πληγεί η αξιοπιστία της ομάδας του, με όλο αυτό που έχει γίνει το αφεντικό του Αλμωπού τόνισε: «… Βεβαίως αν είναι δυνατόν, μετά από τόσα που γίνονται είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι φυσικό και επόμενο. Από εκεί και μετά όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Ολοκληρώνοντας τα όσα είπε ο κος Παντελίδης σε ερώτηση που του έγινε για το αν όλο αυτό που έχει ζήσει ο Αλμωπός αντικατοπτρίζει το φετινό πρωτάθλημα, που ξεκίνησε μεν αλλά έχει ακόμη ζητήματα τόνισε χαρακτηριστικά: «Βέβαια. Τα προβλήματα στην Super League 2, δεν τελειώνουν ποτέ. Είμαστε όψιμοι στο πρωτάθλημα αυτό. Είναι 2 χρόνια στην Super League 2 και 1 στην Football League. Δεν νομίζω ότι  υπήρξε χρονιά, που να μην υπάρχουν προβλήματα. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, αλλά για το δικό μας  νομίζω ότι υπήρχε μια σπουδή από κάποιους να το αντιμετωπίσουν εντελώς σκληρά, πολύ σκληρά. Είχε παρατυπίες την Κυριακή που παίξαμε και από άλλα σωματεία, τα οποία ξέρετε πέρασαν ανώδυνα. Δεν θέλω να αναφερθώ εναντίον τους. Δεν θέλω να το κάνουμε προσωπικό όλο αυτό, αλλά παρόλα αυτά εμάς μας στόχευσαν. Θεωρώ ότι μας στόχευσαν»

5 σχόλια:

  1. Αν ελεγχθούν όλες οι ομάδες θα μείνουν 4 νόμιμες και 20 με παρατυπίες.Τι θα κάνεις? πρωτάθλημα με 4 ? περιμένουμε την υποστήριξη των υποψήφιων Δημάρχων προεκλογικά.
    Όχι μετά τις εκλογες.Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρο καλοκαίρι δεν έκλεισε έναν παίκτη και τώρα είχε κλείσει πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο δεν έκλεισαν έφυγαν παίκτες και παίκτες όπου κράτησαν την ομάδα στη σούπερ λιγκ 2.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε γιατί εσύ ηρθεςκαι πήρες διάρκειας για να βοηθήσει ς την ομαδα

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε εσύ που ξέρεις ποιός είμαι και τι έχω κάνει για την ομάδα , ψάξε κάπου αλλού σε ποιους να ρωτήσεις γιατι έφυγαν 15 ποδοσφαιριστές τι έπρεπε να καθόταν ξανά δίχως πληρωμή και ποιοί ήταν αυτοί που πολεμούσαν την ομάδα, όταν ο δήμαρχος είπε να δώσει κάποια χρήματα,τα περισσότερα χρήματα που πήρε η ομάδα αντί να δωθουν σε παίκτες ρωτά που πήγαν, επίσης ρωτα εκεί τους επιχειρηματίες γιατί δεν βοηθούσαν όλοι την ομάδα αγάπη απο μακριά την κάνουν όλοι και άσε τα ρε για κάποιους άλλους,στο γήπεδο μέσα έπρεπε να υπάρχουν πολλές διαφημιστικές πινακίδες για χορηγία αυτή θα ήταν στήριξη προς την ομάδα με εισιτήρια μόνο δουλειά δεν γίνεται, κάτι τελευταίο που το έχω ξαναπεί από μέσα πέφτουν τα κάστρα και να εξηγήσω γιατί απομακρυνθεικε ο μεγαλομέτοχος?????????????

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365