Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/10 Κριός 

Η πολλή δουλειά μπορεί να είναι χαμένη υπόθεση σήμερα, εκτός κι αν είσαι υπεύθυνη για το σχεδιασμό ενός πάρτι ή άτομο των δημοσίων σχέσεων. Είσαι πολύ ενθουσιώδης κι έχεις μεγάλη ενεργητικότητα ! Η εστίαση δεν είναι στην ημερήσια διάταξη.
Υπάρχουν πάρα πολλά να πεις με κάθε άτομο που συναντάς. Μετατρέπεις μια ευκαιρία συγκέντρωσης σε πάρτι, μόνο με τη δύναμη της γοητείας σου. Δες αν μπορείς να κάνεις κάποιες καλές επαφές σήμερα, μέσα σε όλες αυτές τις φλύαρες περιπλανήσεις σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Μπορεί να μιλάς περισσότερο από ό,τι δουλεύεις σήμερα. Αν και είσαι σχεδόν πάντα συγκεντρωμένη, οι σκέψεις σου είναι διάσπαρτες τώρα.
Ξεκινάς ένα έργο, αλλά εμφανίζεται ένα ακόμη… ή χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο ή περνάει ένας συνάδελφος ή φίλος – και πριν το καταλάβεις, είναι απόγευμα κι έχεις κάνει πολύ λίγα. Έτσι είναι κάποιες μέρες. Απλώς κάνε το καλύτερο δυνατό και απόλαυσε τις κοινωνικές επαφές.

ζώδια σήμερα 04/10 Τετάρτη δίδυμοι

Νιώθεις φρέσκια και γεμάτη ενέργεια σήμερα. Το μυαλό σου μπορεί να επεξεργάζεται πολλές διαφορετικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το να ασχολείσαι με δύο ή περισσότερες εργασίες ή συζητήσεις ταυτόχρονα, δεν είναι πρόβλημα. Απλώς βρες λίγο χρόνο για να σκεφτείς τις επόμενες εβδομάδες. Σχεδίασε ένα πρόγραμμα και οργανώσου, ώστε να ξέρεις πού πηγαίνεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Εξέφρασε τα συναισθήματά σου σήμερα… ή μιλώντας γι’ αυτά σε έναν έμπιστο φίλο ή γράφοντάς τα στο ημερολόγιο σου. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα πώς ακριβώς νιώθεις! Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα, ακόμα κι αν σε κάνει να νιώθεις άβολα. Δεν είναι κακό να έχεις αντικρουόμενα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια κατάσταση. Απλώς μεταφέρετέ τα σε λέξεις, ώστε να μπορείς να τα επιθεωρήσεις αργότερα. 

ζώδια σήμερα λέων

Μια ώθηση ενέργειας κάνει τις ιδέες σου να ρέουν… και το στόμα σου να δουλεύει υπερωρίες. Μπορεί να μην κάνεις πολλή δουλειά σήμερα, επειδή είσαι απασχολημένη με το να μιλάς με όσους βλέπεις. Είσαι γοητευτική και πνευματώδης και σε όλους αρέσει η παρέα σου. Φύγε από τη δουλειά νωρίς, αν μπορείς. Πάρε μερικούς φίλους και βγείτε για να διασκεδάσετε. Μια τέτοια διάθεση δεν πρέπει να πάει χαμένη!

ζώδια σήμερα παρθένος

Χάθηκε εντελώς η αίσθηση ηρεμίας που απόλαυσες τις τελευταίες δύο ημέρες. Τώρα θα έχεις μοτέρ στο στόμα- κάθε σου σκέψη, θα περνάει από τα χείλη σου – παρόλο που συνήθως είσαι συγκρατημένη! Και ενώ εξακολουθείς να είσαι προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, τώρα είναι δύσκολο να εστιάσεις σε όλες τις διαφορετικές μεταβλητές που βλέπεις μπροστά σου. Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και προσπάθησε να συνέλθεις.

ζώδια σήμερα 04/10 Τετάρτη ζυγός

Είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση σήμερα! Ή σκέφτεσαι κάτι δευτερεύον όπως τι θα φας για μεσημεριανό.. ή κάτι σημαντικό, όπως να ακολουθήσεις μια νέα καριέρα. Όλες οι επιλογές, σου φαίνονται εξίσου ελκυστικές. Τέτοιες μέρες, καλύτερα να μην προσπαθήσεις να πάρεις καμία απόφαση. Απλά συνέχισε να συλλέγεις πληροφορίες και προσπάθησε να διασκεδάσεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Προσπαθείς να εστιάσεις σήμερα, αλλά το τηλέφωνο χτυπά, ο υπολογιστής σου σε ειδοποιεί για ένα νέο email ή κάποιος φωνάζει το όνομά σου… Μέχρι το βράδυ, μπορεί να αισθάνεσαι σαστισμένη και ενοχλημένη. Ακόμα πιο απογοητευτικό είναι το γεγονός ότι όλα είναι κουβέντες. Λοιπόν, ο κόσμος είναι σε φλύαρη διάθεση. Απλά να χαίρεσαι που έχεις τόσους πολλούς φίλους που θέλουν να έχουν επαφή μαζί σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η ευρεία προοπτική σου περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες ενός έργου και όλες τις πλευρές ενός ζητήματος σήμερα. Αυτό δυσκολεύει την επιλογή μιας πλευράς ή μιας διαδρομής, γι’ αυτό ανέβαλε για σήμερα τη λήψη αποφάσεων μέχρι να νιώσεις πιο σίγουρη. Εν τω μεταξύ, μάθε όσα περισσότερα μπορείς για το θέμα. Μην προσπαθήσεις να οργανώσεις τις πληροφορίες αν σου φαίνονται «βουνό». Θα υπάρχει χρόνος γι’ αυτό αργότερα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο ένα έργο, μονοπάτι ή επιλογή σήμερα. Πώς μπορείς να δεσμευτείς σε ένα…. όταν και τα άλλα φαίνονται εξίσου βιώσιμα; Μην τρελαίνεσαι ανησυχώντας για τη λάθος επιλογή. Μπορείς.. ή να σταματήσεις μέχρι να συγκεντρώσεις περισσότερες πληροφορίες ή απλώς να πάρεις μια απόφαση. Μπορεί να αποδειχθεί σωστή ή να χρειαστεί να τη διορθώσεις στην πορεία.

ζώδια σήμερα 04/10 Τετάρτη υδροχόος

Οτιδήποτε σε φέρνει σε στενότερη επαφή με τους συνανθρώπους σου – συναντήσεις στη δουλειά, στο πάρκο ή σε ένα δείπνο – είναι καλό, γιατί διεγείρει το μυαλό σου. Οι πνευματικές συζητήσεις επίσης σε εξιτάρουν. Ίσως ακόμη και να βρεις μερικές πραγματικά δημιουργικές ιδέες, για ένα έργο στο οποίο εργάζεσαι.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η χθεσινή σταθερή, επικεντρωμένη ενέργεια, έχει αντικατασταθεί από μία με πολύ υψηλότερες συχνότητες. Το τηλέφωνο χτυπάει, τα email κατακλύζουν τα εισερχόμενά σου και μέχρι το τέλος της ημέρας, το κεφάλι σου θα κοντεύει να σπάσει. Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση για το ευαίσθητο σύστημά σου! Φρόντισε να αποφορτίζεσαι κάνοντας συχνά διαλείμματα, παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές για να παραμείνεις ήρεμη και συγκεντρωμένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365