Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/10 Κριός 

Σήμερα προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Αν πιστεύεις πως η ζωή σου οφείλει να το παρακάνεις με κάποιες απολαύσεις, σύντομα θα μετανιώσεις που δεν έδειξες την αυτοσυγκράτηση ή την αυτοπειθαρχία, που χρειαζόταν.
Μια ιδιοτροπία ή μια παρόρμηση μπορεί να είναι πολύ ισχυρή τώρα. Αγνοείς τον άγγελο στον ώμο σου κι ακούς τον διάβολο; Πιθανότατα ο άγγελος είναι αυτός στον οποίο πρέπει να δώσεις προσοχή! 

ζώδια σήμερα ταύρος

Οι δραστηριότητες και οι συναναστροφές με τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα, σου προσφέρουν πραγματική ευχαρίστηση σήμερα.
Νιώθεις καλύτερα όταν ξέρεις ότι φροντίζεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Όμως ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, κάνε το από καρδιάς. Να είσαι αυθεντική και να εκφράζεσαι αληθινά. Άφησε την αγάπη σου να λάμψει.

ζώδια σήμερα 07/10 Σάββατο δίδυμοι

Τα μάτια σου στρέφονται προς το σπίτι και την οικογένειά σου σήμερα. Συνήθως σ’ ενδιαφέρουν περισσότερο οι πνευματώδεις ή οι ερωτικές σχέσεις. Τώρα όμως θέλεις να νιώσεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους… αυτούς που αγαπάς. Υπάρχουν φορές, που είναι σημαντικό να επιβεβαιώνεις το βάθος του δεσμού σας. Δείξε στα αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο βαθιά εκτιμάς την παρουσία τους στη ζωή σου. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ό,τι κι αν έχεις στην ατζέντα σου για σήμερα, ακολούθησε μια συμπαθητική κι ευγενική προσέγγιση. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται συναισθηματικά ευάλωτοι αυτή τη στιγμή. Θα εκτιμήσουν την καλοσύνη και την αυθεντικότητά σου. Μην εκπλαγείς αν βρεθείς σε θέση να δώσεις συμβουλές ή να προσφέρεις υποστήριξη σε κάποιον. Αυτό συμβαίνει.. όταν είσαι δυνατή κι ευαίσθητη ταυτόχρονα!

ζώδια σήμερα λέων

Οι δεσμοί σου με τους φίλους και την οικογένεια αποκτούν μεγαλύτερη σημασία σήμερα. Τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τους προσεγγίσεις και να συνδεθείς μαζί τους. Κάλεσε έναν παλιό φίλο ή κάνε μια επίσκεψη σ’ έναν ηλικιωμένο συγγενή. Μιλήστε και γελάστε με παλιές, αγαπημένες αναμνήσεις. Αποτελούν μέρος της συνέχειας της ζωής σου.. και σου υπενθυμίζουν το άτομο που ήσουν παλιά.

ζώδια σήμερα παρθένος

Νιώθεις μεγάλη προσωπική ικανοποίηση όταν εξυπηρετείς τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Σήμερα, αυτό είναι ακόμα πιο αληθινό από το συνηθισμένο.. και η αφοσίωση που μπορείς να δείξεις σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας είναι ακόμη μεγαλύτερη. Θα θελήσεις να τους προσφέρεις συναισθηματική υποστήριξη. Με την αίσθηση της λογικής σε συνδυασμό με το γνήσιο συναίσθημά σου, δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις.

ζώδια σήμερα 07/10 Σάββατο ζυγός

Κάποιοι στο περιβάλλον σου θα είναι κυκλοθυμικοί σήμερα, αλλά προσπάθησε να μην αντιδράσεις υπερβολικά. Απλώς άφησέ τους στα συναισθήματά τους και μείνε μακριά από το δρόμο τους. Η αλήθεια είναι ότι μια κακόκεφη μέρα δεν απειλεί την αρμονία των σχέσεων σου – αν δεν αναστατωθείς! Ίσως χρειαστεί να βάλεις το κεφάλι κάτω και να ασχοληθείς με τα δικά σου, μέχρι οι άνθρωποι γύρω σου να συνέλθουν. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Όταν το σύμπαν σε ωθεί να εξερευνήσεις ή να ασχοληθείς με κάτι που διευρύνει το μυαλό, ξέρεις πως δεν συμβαίνει απλά για να «σκοτώσεις την ώρα σου». Έχεις εξαιρετική κοσμική υποστήριξη για να απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης και να εστιάσεις σε έναν μεγάλο, όμορφο κόσμο που σε περιμένει να τον εξερευνήσεις! Είτε πρόκειται για ένα ταξίδι είτε για κάτι που γίνεται από μια πολυθρόνα, η αυξημένη σου περιέργεια, αξίζει να ικανοποιηθεί.

ζώδια σήμερα τοξότης

Υπάρχει μαγεία στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα, σε ό,τι πρόκειται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σήμερα. Εστιάζεις σε κάτι που είναι βαρετό, επαναλαμβανόμενο ή μονότονο. Υπάρχουν όμως περισσότερα πλεονεκτήματα αν πάψεις να κοιτάζεις τη μεγαλύτερη εικόνα κι εστιάσεις στα μικρότερα μέρη. Έτσι θα μπορέσεις να εμπνευστείς.. ακόμα και από κάτι που δεν φαίνεται καθόλου εμπνευσμένο. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μην νιώθεις ενοχές επειδή θέλεις να διασκεδάσεις! Θα προκύψει σήμερα μια απροσδόκητη ευκαιρία, που αρχικά δεν θα θελήσεις να εκμεταλλευτείς. Θα αμφιβάλλεις, επειδή το μόνο που βλέπεις, είναι τις ανεπιθύμητες συνέπειες του ξεφαντώματός σου. Οι σοβαρές, προσγειωμένες ιδιότητές σου είναι σίγουρα εντυπωσιακές… ωστόσο, μπορείς να χαλαρώσεις σήμερα. 

ζώδια σήμερα 07/10 Σάββατο υδροχόος

Τα συναισθηματικά σου θεμέλια – και ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια – θα κλονιστούν σήμερα. Και η αιτία είναι κάτι που δεν μπορούσες να προβλέψεις, επειδή προέρχεται από σένα. Μια ξαφνική συναισθηματική σου αντίδραση, θα δημιουργήσει ένα σύντομο χάος… που θα αφήσει τους άλλους – αλλά κι εσένα – να αναρωτιέστε από πού προήλθε. Ίσως είναι από τις μέρες που καλύτερα να εξωτερικεύσεις όσα νιώθεις, παρά να τα κρατάς μέσα σου και να νιώθεις δυσφορία. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η φαντασία σου στρέφεται σε νέα και ασυνήθιστα μονοπάτια τώρα. Θα αναρωτηθείς από πού προέρχονται ορισμένες ιδέες ή θα προσπαθήσεις να τις κρατήσεις μυστικές σε περίπτωση που οι άλλοι σε ρωτήσουν αν είσαι καλά. Ανεξάρτητα από το τι φαίνεται περίεργο και παράξενο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως εξετάζεις παλιές θεωρίες… με πιο πρωτοποριακό τρόπο. Η έμπνευση σε περιμένει – ακόμα κι αν κρύβεται σε περίεργα μέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365