Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/10 Κριός 

Το πλανητικό σκηνικό διεγείρει τώρα τη δημιουργικότητά σου, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποδεχτείς τη γνώμη των άλλων για το πώς ή πού θα εστιάσεις την εκφραστικότητά σου.
Ίσως να μην δεχτείς ευγενικά τα αυτόκλητα σχόλια – αλλά μην απορρίψεις και κανένα. Θέλεις κάτι να πεις ή να βγάλεις από το στήθος σου. Το πάθος το υποστηρίζει αυτό, αλλά προσπάθησε να μην υπερβάλλεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η πίεση μπορεί να αυξηθεί για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου σήμερα. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις δύσκολα εμπόδια που δεν θα μπορείς να λύσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.
Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις αποφάσεις άμεσα. Επειδή αυτό που στην πραγματικότητα μπορείς να διαχειριστείς… η πίεση θα το κάνει να φανεί διογκωμένο ή δραματικό. Γι’ αυτό εξέτασε με ρεαλισμό, τι είναι αυτό που απαιτεί προσοχή.

ζώδια σήμερα 08/10 Κυριακή δίδυμοι

Μπορεί να σου φανεί θεραπευτικό και χρήσιμο να μοιραστείς τις σκέψεις σου με έναν φίλο. Σήμερα, μπορεί να αναλογιστείς παιδικούς φόβους ή ανάγκες που δεν ικανοποιήθηκαν από τους γονείς σου. Αν μπορείς, χρησιμοποίησε το ημερολόγιο για να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς τις σκέψεις σου, ώστε να τις εξερευνήσεις αργότερα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν έχεις παρασυρθεί τελευταία από υπερβολικά έξοδα, σήμερα θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τυχόν ζημιές. Θα υπάρχουν όμως πλεονεκτήματα αν φροντίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Μπορείς να συναντήσεις έναν επενδυτικό σύμβουλο ή κάποιον που μπορεί να σου προσφέρει μια επαγγελματική, αμερόληπτη άποψη για τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το να γίνεις «δημιουργική» με τα χρήματά σου, σημαίνει να είσαι πιο ευρηματική.

ζώδια σήμερα λέων

Μην εκπλαγείς αν η εστίασή σου είναι επικεντρωμένη στις ανάγκες σου και όχι στις ανάγκες των άλλων σήμερα. Όμως αυτό κάνει η Σελήνη όταν κοσμεί οποιοδήποτε ζώδιο.. οπότε καλωσόρισε την ευκαιρία σου να αναλογιστείς τι λαχταράς να ζήσεις ή να πετύχεις. Αυτή η κοσμική στιγμή δημιουργήθηκε… για να κάνεις ακριβώς αυτό!

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ενέργεια της ημέρας, μπορεί να σε βοηθήσει να παραδοθείς σε μια ανώτερη δύναμη – που θα μπορούσε να είναι ο σοφότερος εαυτός σου. Έχεις μια εξαιρετική κοσμική υποστήριξη για να εστιάσεις σ’ αυτό που σου λέει η λογική, ενώ η καρδιά σε κρατάει πίσω. Μόλις καταλάβεις τι είναι, τότε θα μπορέσεις να ελευθερωθείς απ’ αυτό. Η πρόοδος βασίζεται στο ότι θα τηρήσεις αυτήν την υπόσχεση, ανεξάρτητα από το πόσο άβολη είναι.

ζώδια σήμερα 08/10 Κυριακή ζυγός

Ξέρεις τι σημαίνει να εννοείς ό,τι λες… έτσι δεν είναι; Με κάποιο τρόπο, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις δράση για να υποστηρίξεις όσα λες – ειδικά αν θες να δεις μια ομαδική ή συλλογική προσπάθεια να προχωράει ομαλά. Πρέπει να δείξεις σε κάποιους τι προσφέρεις… και για ποιο λόγο η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη. Το ιστορικό σου θα μπορούσε να μιλήσει υπέροχα για λογαριασμό σου, αλλά μην βασίζεσαι αποκλειστικά σ’ αυτό.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι προβολείς σήμερα φωτίζουν τους επαγγελματικούς σου στόχους και τη δημόσια εικόνα σου. Αν δούλεψες σκληρά για θέματα που αφορούν την καριέρα σου, σήμερα θα λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Όμως ενώ κάνεις περήφανα τον γύρο της νίκης… φρόντισε να επαινέσεις κι όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία σου. Αν πάλι ψάχνεις για μια νέα καριέρα, να ξέρεις πως ακόμα κι αν όλες οι πόρτες κλείσουν ερμητικά στο πρόσωπό σου… μία θα ανοίξει σύντομα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Οι σκέψεις σου σήμερα θα επικεντρωθούν σε ταξίδια ή επισκέψεις σε άλλες χώρες – και θα ήταν σοφό να κάνεις κάποια έρευνα. Αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις, μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μεταφορικά, με ένα εμπνευσμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις αυτό το σόλο εγχείρημα!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν είσαι προσεκτική και συντηρητική δεν πρόκειται να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου. Καθώς η Σελήνη φωτίζει την αποπλάνηση, την οικειότητα και τους κοινούς πόρους… η απομάκρυνση των φραγμών είναι ζωτικής σημασίας για να γίνει ένας δεσμός ή μια συνεργασία κάτι περισσότερο. Αυτό δεν χρειάζεται να αφορά μόνο επιθυμίες της σάρκας. Σε λιγότερο διασκεδαστικό επίπεδο, αυτή η σεληνιακή ενέργεια μπορεί να σε βοηθήσει να μεταφέρεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο επόμενο επίπεδο ή να κάνεις πιο έξυπνες επενδύσεις. 

ζώδια σήμερα 08/10 Κυριακή υδροχόος

Συνεργασίες και δεσμεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα. Έτσι, αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να συναντήσεις τον «ένα και μοναδικό» μέσα από απροσδόκητες συνθήκες. Έχεις ασυνήθιστη ενέργεια που σε βοηθά να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις προσωπικές ή ερωτικές σχέσεις. Τα ζευγάρια πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παιχνιδιάρικη ενέργεια που προσφέρεται. Θέλετε υπενθύμιση πως το γέλιο είναι το καλύτερο αφροδισιακό;

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες υποχρεώσεις σήμερα. Αν τις απέφευγες, ίσως είναι καιρός να φροντίσεις αυτά τα βαρετά πράγματα, για να μπορείς αργότερα να διασκεδάσεις ελεύθερα. Ίσως μάλιστα να χαρείς που αφιέρωσες χρόνο για να τακτοποιήσεις ό,τι ήταν χαοτικό ή ακατάστατο. Κάνε ό,τι χρειάζεται.. και περηφανέψου μετά για τη στάση που κράτησες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365