Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ηττήθηκε στην Αθήνα ο Αερωπός Έδεσσας

Ηττήθηκε στην Αθήνα ο Αερωπός Έδεσσας

Ο Δούκας συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Handball Premier , καθώς κέρδισε εντός έδρας με 36-22 τον Αερωπό Εδεσσας και είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Η ομάδα της Αττικής ήταν καλύτερη από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και με πρώτους σκόρερς τους Δικαιούλια, Χαριτωνίδη, Μπατή που σημείωσαν 16 από τα 36 τέρματα της ομάδας τους, επικράτησε δίκαια των φιλοξενουμένων οι οποίοι είχαν ως πιο παραγωγικό παίκτη τον Οφρισένσκο με 8 γκολ στο ενεργητικό του.

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 7-4, 11-4, 12-6, 15-9, 18-11 ( ημίχρονο), 21-13, 24-14, 27-16, 31-18, 33-20, 36-22.

ΔΟΥΚΑΣ (Χαλκίδης): Κιαρτζίδης, Μυλωνάς 2, Παγιάτης, Χατσατουριάν, Μπατής 5, Κολεζάκης, Παναγιώτου 4, Παπαδόπουλος, Χουρσουντιάν 2, Γερουλάνος 4, Γιάντσα 3, Χαριτωνίδης 5, Κοβάνης 2, Ζιβούλοβιτς 3, Κολλύρης, Δικαιούλιας 6.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Τούτσης): Αθανασίου, Τοτίδης, Σατσένκο, Κουκουτσίδης 2, Οφρισένσκο 8, Γκοντσάροφ 3, Τζούλης, Κράλλης 2, Παπαγιάννης, Μπουτκάρης 3, Σημάδης, Βέρεμτσουκ, Δούκας 1, Ρουμπής 2, Παπαδόπουλος 1.

Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 3/2-2/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365