Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Αχαΐα: Τι «έδειξε» η ιστοπαθολογική εξέταση για τον θάνατο του πρώτου βρέφους

Η 23χρονη μητέρα των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της

Συνεχίζεται η έρευνα για δύο βρέφη στην Κάτω Αχαΐα που πέθαναν μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.


Η 23χρονη μητέρα των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, καθώς βρήκε τη στήριξη και την αγκαλιά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.


Η εκπομπή T-live παρουσίασε αποκλειστικά νέες πληροφορίες για τον θάνατο του πρώτου βρέφους. Η ιστοπαθολογική εξέταση έδειξε ότι αιτία θανάτου του μωρού ήταν η διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας. Πρόκειται για μία ασθένεια που τα παιδιά νοσούν πολλές φορές.


Η κάμερα του T-live βρέθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εκεί όπου πήγε η Ειρήνη για να βοηθηθεί.


Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου η μητέρα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου όπου έδωσε κατάθεση για τις συνθήκες θανάτου του δεύτερου παιδιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365