Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Το Ισραήλ σφυροκοπά από αέρος τοποθεσίες της Χαμάς σε όλη τη Γάζα

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν «εκτεταμένες» αεροπορικές επιδρομές

Περίπου μία ώρα μετά τη λήξη του νέου τελεσιγράφου που έδωσε ο ισραηλινός στρατός σε κατοίκους για εκκένωση της Λωρίδας της Γάζας, ο IDF ανακοίνωσε ότι σφυροκοπά από αέρος τοποθεσίες της Χαμάς σε όλη τη Γάζα.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν «εκτεταμένες» αεροπορικές επιδρομές εναντίον πολλών τοποθεσιών της Χαμάς σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. Οι IDF αναφέρουν ότι θα παράσχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδρομές σύντομα.

Παράλληλα, ένα drone των IDF χτυπά τρομοκρατικούς στόχους που ανήκουν στη Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

«Οι IDF θα προστατέψουν τον λαό του Ισραήλ. Η Χαμάς έσφαξε αδιάκριτα αθώους Ισραηλινούς πολίτες. Τώρα η Χαμάς κρύβεται πίσω από τους ανθρώπους στη Γάζα. Γι’ αυτό τους ζητάμε να μετακινηθούν. Γιατί ο Ισραηλινός Στρατός θα προστατεύσει τον λαό του Ισραήλ» τονίζει ο ισραηλινός στρατός.

Την ίδια ώρα, βολές απάντησης έρχονται και από τους τρομοκράτες της Χαμάς, που ανταποδίδουν τα πυρά χωρίς ωστόσο να έχει γενικευτεί τη δεδομένη χρονική στιγμή η σύρραξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365