![]() |
Εύκολη πρόκριση για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στα Σεβαστιανά |
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου πέρασε από τα Σεβαστιανά, επικρατώντας με σκορ 8-2 του τοπικού ΑΣ και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, οι νικητές καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πήραν πιό εύκολα από ότι περίμεναν, με τους γηπεδούχους να στέκονται καλά μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου, ενώ αμέσως μετά την ισοφάριση έχασαν απίστευτη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, κάτι που ίσως να άλλαζε την ροή του παιχνιδιού και όχι μόνο αυτό, αλλά στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ και κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος τους, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν τα αμυντικά τους λάθη.
Τα τέρματα των νικητών ο Γιαννιτσιώτης Δεληχατζής (13’-23’-57’), Φράγκος (35’-39’), Μουράτι (37’), Μετάι (70’) και Σύρπης (73’), ενώ των γηπεδου πχ ν ο ιδιαίτερα δραστήριος Πρασσάς (21’-61’).
Αρίστευσαν οι διαιτητές κ.κ Αργυρός, Δέλλιος, Τυριακίδου.
Συνθέσεις:
ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)
Παρίσης, Κάλα, (73’ Ντουραχίδης), Καραγιαννίδης, Αρβανιτίδης, Σκοπέτσι, (73’ Φαντίδης), Τσελέπης, Θεοδώρου Γ., (78’ Γεωργίου), Πρασσάς, Χατζηδημητριάδης, 73’ Παραστατίδης), Θεοδώρου Α., (78’ Καραγιάννης), Μπουτκάρης.
Κεραυνός: (Κώστας Παπαδόπουλος)
Αβραμίδης, Θεολόγου, Τσακιρίδης, Θεοδωρίδης, (70’ Νικολίτσας), Λιάπης, Νιαζίφογλου, (46’ Πολυζάς), Σύρπης, Μουράτι, Κατσέλης, Δεληχατζής, Φράγκος, (46’ Μετάι).
4Χ4 τζιπ τσεροκι......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚουίζ για δυνατούς, υπάρχει τζιπ 5Χ5 ???
Την Κυριακή θα κυκλοφορήσει το πρώτο στα Γιαννιτσά....