Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Περίεργη υπόθεση με τέσσερις προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας – Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός

Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται τις τελευταίες ώρες οι Αρχές ενώ υπάρχει και η εμπλοκή ενός αστυνομικού.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Open, τα ξημερώματα οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας που επέβαιναν 4 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά, διαπίστωσαν πως ένας ήταν συνάδελφός τους. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα ο οποίος μάλιστα υπηρετεί σε τμήμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι άλλοι δύο ήταν αλλοδαποί και ένας Ρομά.


Από τον έλεγχο, μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία ενώ διαπιστώθηκε πως οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες είναι σεσημασμένοι.


Όταν έκαναν σωματικό έλεγχο στα 4 άτομα διαπίστωσαν πως πάνω στον αστυνομικό υπήρχε ένα μαχαίρι. Όταν μάλιστα έκαναν έρευνα και στα προσωπικά του αντικείμενα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν φωτογραφίες με όπλα και γυναίκες.


Όλοι τους έχουν προσαχθεί στο τμήμα και είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη για το εάν θα ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365