Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Νίκη με ανατροπή οι Λύκοι

Νίκη με ανατροπή οι Λύκοι

Εντυπωσιακή η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου επικράτησε με σκορ 4-1 του Άρη Νησίου και πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε ρυθμό και πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φουριόζοι και να είναι καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς όμως να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν σιγά σιγά και μάλιστα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 39’ με ωραίο τέρμα του Σαπουντζή που με ωραίο γωνιακό σουτ έγραψε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πίεσαν έντονα και όχι μόνο έφτασαν στην ανατροπή του σκορ, αλλά έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, χάρη στα τέρματα των Παπασυμεών στο 67’, Ιωάννου στο 74’, Τσόρμπα Β. στο 78’ και Αταλασίδη στο 90’, με τους φιλοξενούμενους να παραδίνονται οριστικά και αφού στο 73’ έχασαν μεγάλη ευκαιρίου να ξαναπάρουν το προβάδισμα, με την κεφαλιά του Στογιάννη να φεύγει άουτ γλείφοντας το δοκάρι του Μπελητάσιου.


Άριστη η διαιτησία των κ.κ Βαμβακά, Σαμαρά, Ατζαμιδάκη.

Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Μπελητάσιος, Μυροφορίδης, Παπαδημητρίου, Παμπόρης, (46’ Κιλικλής), Ελευθεριάδης Γ., Αθανασιάδης, Τσόρμπας Β., (85’ Αταλασίδης), Καραμήτσος, (46’ Μονογενίδης), Ιωάννου, (85’ Τσόρμπας Ν.), Φανιάδης, Αριτζόγλου, (57’ Παπασυμεών).


Άρης: (Αντώνης Σαπουντζής)

Βαλαβάνης, Μαυρόπουλος, Γεωργίου, Πούπης, Πολατίδης, Σαββίδης, Κιόρτσης Π., Γκέσιος, (28’ λ.τ Κόκλης), Σαπουντζής, Λάσκος, (55’ Στογιάννης), Δούμος.

2 σχόλια:

  1. Φιλαθλος Λυκοστομου22 Οκτωβρίου 2023 στις 11:44 μ.μ.

    Η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ όταν αλλάζει διαιτητή να ενημερώνει τις ομάδες ,στο Λυκόστομο περιμέναμε διαιτητή τον Γιαννιτσιωτη Μπουρλουτσκι και εμφανίστηκε ο Εδεσσαιος Βαμβακας να διαιτητευση το Νησί που είναι ομάδα Έδεσσας???Ο θεός να φυλάει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια διαιτησία μιλάτε μαύρα χάλια όλα τα αμφισβητούμενα υπέρ του Νησιού ιδίως ο Α επόπτης έμπαζε πολλά λάθη με τα οφσαιτ εξοργησε όλη την κερκιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365