Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 14/10 Κριός 

Ζήτησε από ένα φίλο να γυμναστείτε μαζί σήμερα. Καλύτερα να ιδρώνετε παρέα στο γυμναστήριο, από το να πάτε για καφέ και συζήτηση.
Επειδή σήμερα οι συζητήσεις θα είναι έντονες… και δεν μπορείς να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ενώ με την άσκηση, θα «κάψεις» αυτή τη δύσκολη ενέργεια – μαζί με μερικές θερμίδες.

ζώδια σήμερα ταύρος

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις φίλους και οικογένεια. Η ευχάριστη διάθεσή σου το κάνει εύκολο… αλλά δεδομένης της γενναιόδωρης ηδονιστικής φύσης σου, είναι επίσης εύκολο να το παρακάνεις!
Ειδικά αν εκθέσεις τον εαυτό σου σε γευστικούς πειρασμούς ή σε εξωφρενικές αγορές στα μαγαζιά. Δείξε όσο μπορείς μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση! Κι αν ξοδέψεις πολλά, αποφάσισε να τα αναπληρώσεις σύντομα.

ζώδια σήμερα 14/10 Σάββατο δίδυμοι

Αυτή θα είναι μια διασκεδαστική και δραστήρια μέρα. Κάλεσε τους φίλους σπίτι σου ή τηλεφώνησε σε κάποιον για να απολαύσεις μια ζωντανή συζήτηση. Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις τη δημιουργική σου πλευρά. Βρες χρόνο για να γράψεις ένα ποίημα, τις σκέψεις σου στο ημερολόγιο – ή σχεδίασε κάτι. Δες τι έξυπνες ιδέες σκαρφίζεσαι, όταν αφήνεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί. Πιθανότατα θα καταλήξεις να γελάς από χαρά!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ασχολήσου με το σπίτι σου σήμερα, κάνοντάς το άνετο και ελκυστικό. Είναι καλό να το τακτοποιείς τακτικά, ώστε να μην ανησυχείς αν έρθει κάποιος ξαφνικά. Επιπλέον, το περιβάλλον σου αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου στυλ, που σε βοηθάει να βελτιώσεις καταστάσεις, που θα παρουσιάσει η ημέρα. Απλά μην εκνευριστείς όταν κάποιος σκοντάψει στα μαξιλάρια του καναπέ που μόλις ίσιωσες.

ζώδια σήμερα λέων

Ετοιμάσου για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση! Η προτεραιότητά σου είναι να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς διασκεδάζοντας με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο κουβεντιάζοντας με φίλους παρά χορεύοντας στην πίστα… αλλά σε κάθε περίπτωση, θα δημιουργήσεις διασκεδαστικές επαφές, με όποιους συναντήσεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι από τη φύση σου εργατική γι’ αυτό θα νιώσεις μια εσωτερική πίεση να πετύχεις πολλά σήμερα. Επιπλέον, η λίστα με τις υποχρεώσεις σου έχει ένα χιλιόμετρο μήκος. Αν όμως οι φίλοι ή η οικογένεια έχουν διάθεση να διασκεδάσουν, άφησε στην άκρη τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου – τουλάχιστον για σήμερα – και λάβε μέρος στις καλές στιγμές. Θα χαρείς που το έκανες.

ζώδια σήμερα 14/10 Σάββατο ζυγός

Οι συναναστροφές με φίλους είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές σήμερα, γιατί έχεις διάθεση για παρέα. Θα μπεις στον πειρασμό να γεμίζεις συνεχώς το πιάτο ή το ποτήρι σου, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς για να μην το πληρώσεις αύριο με πονοκέφαλο ή στομαχόπονο. Επίσης, μην φοβηθείς να πεις τη γνώμη σου στις συζητήσεις που θα κάνεις. Η συνεννόηση είναι σημαντική για σένα, αλλά η ειλικρίνεια και η αμεσότητα δεν χρειάζεται να δημιουργούν εντάσεις. Οι φίλοι σου θα σεβαστούν την ειλικρίνειά σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Απολαμβάνεις τον έλεγχο στις σχέσεις σου, ακόμα κι αν το κάνεις με διακριτικό, παρασκηνιακό τρόπο. Σήμερα όμως, σκέψου να μοιραστείς αυτή τη δύναμη, με το άλλο άτομο. Άφησε τον φίλο σου να επιλέξει την ταινία που θα δείτε ή τον σύντροφό σου να διαλέξει το εστιατόριο που θα πάτε για δείπνο. Και άκου προσεκτικά όταν μιλάει ο άλλος. Αυτές οι μικρές χειρονομίες θα δείξουν πόσο ειλικρινής είσαι, στη δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης.

ζώδια σήμερα τοξότης

Το πάρτι συνεχίζεται σήμερα – τουλάχιστον όσο βρίσκεσαι τριγύρω κάνοντας τους πάντες να γελούν και να συντονίζονται στη συζήτηση. Να περιμένεις μερικές ζωντανές, ενδιαφέρουσες συγκεντρώσεις – προγραμματισμένες ή αυτοσχέδιες. Στην πραγματικότητα, αγαπάς περισσότερο τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις, αφού σου ανεβάζουν τη διάθεση και σου δίνουν μια αίσθηση περιπέτειας. Έχε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και κατευθύνσου… όπου τα φώτα είναι έντονα και ο θόρυβος εορταστικός! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η χθεσινή υποτονική σου διάθεση συνεχίζεται.. και το γεγονός ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι σε εορταστική διάθεση, απλώς το κάνει χειρότερο. Προσπαθείς πολύ σκληρά για να διεκδικήσεις τη δύναμη και την εξουσία σου; Αν ναι, ήρθε η ώρα να ισορροπήσεις τα πράγματα. Αποδέξου πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους ανάγκες και ατζέντες που μπορεί να μην ταιριάζουν με τις δικές σου. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι καιρός να εγκαταλείψεις τον αγώνα και να συμμετάσχεις στη διασκέδαση.

ζώδια σήμερα 14/10 Σάββατο υδροχόος

Μερικές φορές σου αρέσει η μοναξιά, αλλά όχι σήμερα. Γι’ αυτό μην απορρίψεις καμία πρόσκληση για δείπνο ή άλλες συγκεντρώσεις. Έχεις τη διάθεση για ενδιαφέρουσα παρέα και συζήτηση γιατί τροφοδοτούν την υψηλή σου ενέργεια. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να μιλούν μαζί σου, επειδή έχεις πρωτότυπες ιδέες κι ενδιαφέρεσαι ειλικρινά για τις απόψεις των άλλων. Μην εκπλαγείς αν κάνεις ένα καινούργιο φίλο σήμερα! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πάρε μέρος σε πάρτι και άλλες συγκεντρώσεις σήμερα, γιατί έχεις διάθεση για παρέα. Απλά μην παρασυρθείς σε φαντασιώσεις με όποιον συναντήσεις, επειδή έχεις μια άκρως ρομαντική διάθεση κι είναι εύκολο να «γλιστρήσεις» σε μια ρομαντική φαντασίωση που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μιλάς με νέους και παλιούς φίλους! Απλά μην «διαβάζεις» τίποτα σε μια συζήτηση, που δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365