Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Σεφτέ στα τρίποντα ο ΑΣ Σεβαστιανά

Σεφτέ στα τρίποντα ο ΑΣ Σεβαστιανά

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΑΣ Σεβαστιανά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α1, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Νίκης Αξού.

Οι γηπεδούχοι όπως προείπαμε βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του παιχνιδιού μόλις στο 3’ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τρελόπουλο, ωστόσο οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι αντέδρασαν σωστά και αφού ισοφάρισαν αρχικά με τον Χατζηδημητριάδη στο 18’, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 27’ με τον Ντουραχίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με το Χατζηδημητριάδη στο 72’ και 78’, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ ο νεαρός άσος.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Τσαλκάνη, Παρούτογλου.

Η σύνθεση των νικητών:

Παρίσης, Ντουραχίδης, (62’ Θεοδώρου Α.), Καραγιαννίδης, Φαντίδης, Σκοπέτσι, Χατζηβασιλειάδης, (62’ Θεοδώρου Γ.), Χατζηδημητριάδης, Μπουτκάρης, (75’ Παραστατίδης), Τσελέπης,  (75’ Μούτσα), Πρασσάς, Γεωργίου, (58’ Καραγιάννης).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή εμφάνιση τα Σεβαστειανα δεν πήγαινε άλλο αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη και ήρθε αξία και δικαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365