Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Νεκρός 17χρονος που αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του πατέρα του

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ

Συνέβη στα Ιωάννινα, περίπου στις 15.00 το μεσημέρι στης Δευτέρας, με τον 17χρονο να αυτοπυροβολείται μέσα στο σπίτι του, με κυνηγετικό όπλο του πατέρα του.


Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου. Ωστόσο, σύμφωνα με το epirus-tv-news για τον μαθητή Λυκείου ήταν ήδη αργά αφού είχε αφήσει την τελευταία πνοή του.


Η είδηση του θανάτου του 17χρονου βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όσους γνωρίζουν την οικογένεια…

1 σχόλιο:

  1. Άγγελε καλό ταξίδι να έχεις κουράγιο πολύ να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365