Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Όχι 2 αλλά 3 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά το Δεκέμβριο

Πιο αναλυτικά

Το ωράριο στα πολυκαταστήματα αποκαλύπτει τρίτη Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά μέσα στον Δεκέμβριο.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το εορταστικό ωράριο και όλα δείχνουν ότι τα μαγαζιά θα ανοίξουν φέτος για τρεις Κυριακές.


Παρότι ακόμα οι Εμπορικοί Σύλλογοι δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, τα πολυκαταστήματα αποκαλύπτουν το «μυστικό» με μία επιπλέον ημερομηνία από τις «σίγουρες» που περιμέναμε.


Πιο αναλυτικά, οι δύο παραμονές (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) πέφτουν φέτος ημέρα Κυριακή και θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα κανονικά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.


Από εκεί και πέρα όμως, θα προηγηθεί ακόμα μία Κυριακή και αυτή θα είναι στις 17 Δεκεμβρίου.


Το ωράριο καταστημάτων τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2023

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τις Κυριακές το ωράριο λειτουργίας ξεκινάει στις 11 το πρωί, όμως, την παραμονή 24/12 και 31/12 τα μαγαζιά συνήθως ανοίγουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.


Τι ισχύει με ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή

Τα σούπερ μάρκετ δεν ακολουθούν το λιανεμπόριο ειδικά στις εκπτωτικές περιόδους σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων τους. Όμως, στις εορταστικές περιόδους Πάσχα και Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ανοίγουν κανονικά.


Ειδικότερα, σίγουρα θα παραμείνουν ανοιχτά τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μένει όμως να αποσαφηνιστεί εάν θα ακολουθήσουν και την Κυριακή 17 του μήνα.


Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.


Τα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν ξανά την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365