Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Πώς στήθηκε η απάτη με την πλαστή επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο (BINTEO)

Δείτε το βίντεο

Πλαστογραφημένες είναι οι επιστολές που αναιρούσαν τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση ασέλγειας στην Κιβωτό του Κ΄όσμου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λάρισας αποκάλυψε τα σημεία της απάτης.

Νέες αποκαλύψεις και ανατροπές έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο. Οι επιστολές που δήθεν αναιρούσαν τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντωνίου φαίνεται τελικά ότι είναι πλαστές, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες της μητέρας του 16χρονου που είχε καταγγείλει από την αρχή ότι ποτέ η ίδια δεν είχε συντάξει και δεν είχε υπογράψει μια τέτοια επιστολή.


«Πλαστή η επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο, δεν υπάρχει ο υπάλληλος που υπογράφει»

Όπως αποκάλυψε ο ο αντιδήμαρχος Λάρισας μιλώντας στο MEGA η σφραγίδα των ΚΕΠ, η ένδειξη του δήμου Λάρισας και από κάτω το ονοματεπώνυμο της μητέρας και ο αριθμός της αστυνομικής της ταυτότητας είναι πλαστογραφημένα και μάλιστα η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως φαίνεται στην αστυνομική της ταυτότητα.


Λάθος είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ κι συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Λάρισας είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης. «Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο Δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», είπε ο αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων στο MEGA. 


Πιέσεις στον 16χρονο να αλλάξει τις καταγγελίες του

Μιλώντας στο Live News ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο για απάτη και τόνισε πως ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο. Ο κος Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365