Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Προκαλεί ο «Δράκος των Εξαρχείων» στην απολογία του, «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω»

«Τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω»

Με ασύλληπτο θράσος παρουσιάστηκε ο «δράκος» των Εξαρχείων κατά την απολογία του στον ανακριτή.


Στην απολογία του στους αστυνομικούς, ο 23χρονος Σύρος ομολόγησε πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω», ενώ είπε και ότι επέλεγε τις μικροκαμωμένες.


Ποινική δίωξη για βιασμό στον 23χρονο «Δράκο των Εξαρχείων»


Ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα για τον «δράκο των Εξαρχείων».


Ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» στον οποίο αποδίδονται επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών, μεταξύ των οποίων ένα 13χρονο κορίτσι, στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια.


Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.


Ο 23χρονος τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή των Εξαρχείων όπου κάμερες έχουν καταγράψει πολλές από τις επιθέσεις του σε γυναίκες οι οποίες με τις μαρτυρίες τους σκιαγράφησαν το προφίλ του δράστη.


Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 21/11 στην πλατεία Κάνιγγος ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές.


Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε με όρους, μετά από ένα χρόνο, από τις φυλακές Γρεβενών τον Αύγουστο με βούλευμα του αρμόδιου συμβουλίου και παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.


Η δίκη του για την υπόθεση που αφορά επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.


Ο 23χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, παραμένει στο «μικροσκόπιο» των αρχών καθώς δεν αποκλείεται 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365