Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Στους τέσσερις ο Άρης Νησίου

Στους τέσσερις ο Άρης Νησίου

Με την πρόκριση στις αποσκευές του επέστρεψε από τον Προφήτη Ηλία ο Άρης Νησίου, που επικράτησε με σκορ 3-0 του τοπικού Άρη, μετά από ενδιαφέρον παιχνίδι και προκρίθηκε στους τέσσερις συνεχίζοντας την παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια,  να προχωράει στον θεσμό του κυπέλλου.

Μια αναμέτρηση που ήταν σχετικά αμφίρροπη στο πρώτο μέρος, όσο όμως περνούσε ο χρόνος η εμπειρία και η κλάση των φιλοξενουμένων, έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος τους, με αποτέλεσμα την επικράτηση τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και κύλησε με μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, υπήρχαν κάποιες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δύο από πλευράς γηπεδούχων και τρείς από πλευράς φιλοξενουμένων, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς καθώς μόλις στο 50’ ο Σίμος Γκίνης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1 και στην συνέχεια είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ, ενώ έψαξαν και ένα δεύτερο τέρμα κάτι που πέτυχαν στο 82’ όταν ο νεαρός ταλαντούχος Παύλος Κιόρτσης έγραψε το 0-2 και κλείδωσε την πρόκριση για τον Άρη Νησίου, που στο 87’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του, με τον Ντόρη Καραουλάνη να γράφει το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Λαμπρίδη, Αρέστη, Αδραμάνη.


Συνθέσεις:

Άρης Πρ. Ηλία: (Πέτρος Πεχλιβάνης)

Βόλτσης, Λεκάκης, Κουκούλης, Αλμαλής Χ., Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, (64’ Βοτάρης), Ζήνας, Αλμαλής Γ., Στοικάκης, Μάρτσος, (64’ Κουτσομπίνας). Κάρτζιος.


Άρης Νησίου: (Αντώνης Σαπουντζής)

Αποστόλου, Μαυρόπουλος, Μπέσιος, (60’ Λάσκος), Σαββίδης, Πούπης, ((80’ Καραουλάνης), ), Πολατίδης, (46’ Κόκλης), Γεωργίου, (83’ Τσίκος), Γκίνης, Γκέσιος, (83’ Σοσάρι), Κιόρτσης Π., Σαπουντζής.

3 σχόλια:

  1. Γλυκό του κουταλιού είχε σήμερα προφητακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία αντίσταση χαλαρά τριμπαλο
    Έχει και συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ξερολες ο ξερολας τι έχουν να πουν
    Τουμπεκί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365