Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Τριπλό δάγκωμα στην Πέλλα οι Λύκοι

Τριπλό δάγκωμα στην Πέλλα οι Λύκοι

Σπουδαίο τρίποντο μέσα στην Πέλλα για την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 του τοπικού Μ. Αλέξανδρου και βελτίωσε την θέση της στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Μπίλη ήταν καλύτεροι και πιό αποτελεσματικοί επιθετικά, φτάνοντας έτσι στην νίκη και το σπουδαίο τρίποντο, ενώ και οι γηπεδούχοι πάλαιψαν για το θετικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να φτάσουν σε αυτό, παρά την προσπάθεια τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23’ με τον Τσόρμπα Β., με τους γηπεδου πους να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 31’ με σκόρερ τον έμπειρο Ηλιάδη.

Ωστόσο η απάντηση για το εκ νέου προβάδισμα των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και στο 33’ ο Αταλασίδης έγραψε το 1-2 για την Θύελλα, που στο 81’ κλείδωσε την νίκη της με τον νεαρό Αλούπη να γράφει το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Κεσίσογλου Γ., Τσαλκάνη, Σαββίδη.


Μ. Αλέξανδρος: (Λεωνίδας Αμπιντίν) 

Παναγιωτόπουλος, (46’ Βασίλας),  Μήτκας, Πολυχρονόπουλος, Φυτανίδης, Μπουράκης, Βογιατζής, (75’ Γκάβα), Πλιόγκας, Παναγιωτέλης, (52’ Κωνσταντινίδης), Πιτσάρης, (85’ Νινιατσούδης), Ηλιάδης, Γουργούνης, (52’ Μέτα).


Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης) 

Χατζηλαμπρινός, Μυροφορίδης, Παπαδημητρίου, (46’ Μιχαηλίδης), Αθανασιάδης, (38’ λ.τ Παπασυμεών), Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., (62’ Αλούπης), Αριτζόγλου, (75’ Καραμήτσος), Φανιάδης, Τσόρμπας Β., Αταλασίδης, (46’ Ιωάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365