Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Γιώργος Μπάλλας

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Γιώργος Μπάλλας 

Ένα νέο μεγάλο ταλέντο ξεπροβάλει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πέλλας και η αλματώδης εξέλιξη του, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, για τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον νεαρό μέσο Γιώργο Μπάλλα, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Εθνικού Γιαννιτσών και πλέον αποτελεί βασικό γρανάζι της μηχανής της ανδρικής ομάδας των κυανολεύκων της Ν. Τραπεζούντας, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1, με τον νεαρό άσο να εκπλήσσει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας ομάδας του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ16, ΕΠΣ Πέλλας δείχνει πλασμένος για να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, με πλούσια σωματικά προσόντα, ενώ θεωρείται αρκετά οξυδερκής και ώριμος στο παιχνίδι του παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς είναι γεννημένος το 2007.

Το περασμένο καλοκαίρι ο εξελίξιμος παίκτης κλήθηκε και έκανε προπονήσεις σε δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδος και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, όπου παρότι οι εντθπώσεις που άφησε ήταν εξαιρετικές, για διάφορους λόγους όμως δεν προχώρησε η μετακίνηση του.

Αν συνεχίσει έτσι με το ίδιο μεράκι και ζήλο, όπως και διάθεση για δουλειά δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Γιώργος Μπάλλας θα κληθεί να δώσει τα διαπιστευτήρια του σε υψηλότερο επίπεδο, εκεί όπου θα δείξει αυτό που πραγματικά αξίζει.

4 σχόλια:

  1. Μπραβο στο παλικαρι και στους προπονητες του καθώς και την οικογένεια.Μακαρι να συνεχίσει ετσι και να εξελιχθεί οσο γινεται περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παικταρα μου συνέχισε έτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ..ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365