Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Με βοηθό διαιτητή από την Πέλλα στο παιχνίδι Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν
Το παιχνίδι της Κυριακής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 17.30 μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος Αθηνών - ΠΑΣ Γιάννινα, έμελε να είναι το παρθενικό παιχνίδι του Θανάση Δέλλιου στην Super League, με τον αξιολογημένο βοηθό διαιτητή να ορίζεται δεύτερος βοηθός και να είναι έτοιμος να δώσει τα διαπιστευτήρια του στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένα νέο παιδί που με όπλο την σοβαρότητα του, αλλά και την υπευθυνότητα κέρδισε επάξια μια θέση στην ελίτ της Ελληνικής διαιτησίας.

Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν για μια καλή αρχή και την καταξίωση του, στον δύσκολο δρόμο της διαιτησίας.

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους μετά από τόσες αγωνιστικές στην Α εθνική θυμήθηκαν και έβαλαν τον Δέλλιου να παίξει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οχι ο καλυτερος..ενας απο τους καλυτερους βοηθους διαιτητων στην πελλα!!ΣΑΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ… «20»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365