Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 14/11 Κριός 

Αναστατώνεις τον κόσμο δεξιά και αριστερά, έτσι δεν είναι; Είσαι σαρκαστική με φίλους, συναδέλφους και αγνώστους. Φυσικά αυτό είναι ένα προσωπείο που κρύβει τον θυμό που νιώθεις μέσα σου, ο οποίος ανεβαίνει κάθε λεπτό.
Κάποιος ή κάτι σε εμποδίζει – και ποτέ δεν ήσουν καλή στο να καταπνίγεις το θυμό σου. Μην ξεσπάς σε κανέναν και μην κάνεις τίποτα για το οποίο θα χρειαστεί να ζητήσεις συγγνώμη αργότερα. Σήμερα, θα πρέπει να βρεις εποικοδομητικούς τρόπους για να χειριστείς αυτήν την ταραγμένη ενέργεια. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η εσωτερική σου δύναμη είναι το κλειδί για να τα βγάλεις πέρα σήμερα με χάρη. Ευτυχώς που έχεις αντοχές και αποφασιστικότητα! Οι αντοχές σου είναι χρήσιμες σε αβέβαιες στιγμές, όπως αυτές.
Νιώθεις επίσης έντονο πάθος… οπότε αν είσαι σε σχέση θα γίνει πολύ έντονη σήμερα. Δεδομένου ότι οι αλλαγές μπορεί να σε τρομάζουν, να είσαι προετοιμασμένη να πας με το ρεύμα. 

ζώδια σήμερα 14/11 Τρίτη δίδυμοι

Χρησιμοποιείς το χιούμορ για να προστατευτείς από τα αληθινά σου συναισθήματα; Πιθανώς. Είναι ένα από τα φυσικά σου ταλέντα άλλωστε, όπως και το πνεύμα σου. Νιώθεις άβολα που φέρεσαι ανόητα για να κάνεις τους άλλους να γελάσουν. Είσαι μάλιστα αδίστακτη με το χιούμορ σου! Και σήμερα, αυτό είναι ό, τι χρειάζεται, αφού έτσι διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Φρόντισε μόνο να έχεις φρέσκο υλικό για να μην χάσουν οι άλλοι το ενδιαφέρον τους.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Δεν πειράζει να διατηρήσεις την κατάσταση ως έχει για άλλη μια μέρα, παρόλο που αισθάνεσαι μια βαθιά και επιτακτική ανάγκη για αλλαγή. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι η εργασία σου έχει σταθερά αποτελέσματα. Γι’ αυτό κάθισε αναπαυτικά και κάνε σχέδια. Εστίασε στα συναισθήματα και τη διαίσθησή σου. Αν καταφέρεις να ενσωματώσεις στο μείγμα τη λογική και την υπομονή, θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Και θα αφήσεις σε όλους γύρω σου… κάτι να σε θυμούνται!

ζώδια σήμερα λέων

Οι φίλοι σου λένε να χαλαρώσεις, να τα παρατήσεις και να πας σπίτι. Αν όμως σου έχει απομείνει έστω και λίγη ενέργεια, πιθανότατα δεν θα συμφωνήσεις με τίποτα. Δεν είναι κακό να ενεργείς με τον δικό σου τρόπο… μόνο μην επαναστατείς για χάρη της εξέγερσης. Κάνε ένα διαχωρισμό ανάμεσα στα ρεαλιστικά σχέδια και τις υπερβολικές φιλοδοξίες σου. Μόνο έτσι θα χαλαρώσεις. Βρες επίσης χρόνο να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η αντιμετώπιση των συναισθημάτων σου, μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη δουλειά στη λίστα σου σήμερα. Μπορεί να γνωρίζεις πως μια συγκεκριμένη συζήτηση έχει καθυστερήσει αφού την παραμέρισες μαζί με το ταίρι σου, βολικά κι άνετα. Όμως βρίσκεστε στη ίδια ομάδα – και παρόλο που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα… τελικά πρέπει να γίνει η δύσκολη συζήτηση. Ίσως αποδειχθεί πως είναι πιο προσγειωμένη και λογική απ’ ό, τι πίστευες.

ζώδια σήμερα 14/11 Τρίτη ζυγός

Μην βιαστείς για καμία συνεργασία τώρα. Αντίθετα, χτίσε εμπιστοσύνη με μια μελλοντική συμμαχία ή έναν συνεργάτη. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθεις για κάποιον με τον οποίο συνεργάζεσαι … και μια διαδικασία μάθησης είναι εξίσου σημαντική. Το ίδιο ισχύει και για τις κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις. Ένας ξένος μπορεί να γίνει ο φίλος που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Αν αφιερώσεις χρόνο για να οικοδομήσεις μια φιλία… θα αποδειχθεί σοφή κίνηση.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις σχέδια για τα θέματα που σε αφορούν – στον έρωτα, την καριέρα ή την εκπαίδευσή σου – ώστε να τα εφαρμόσεις μελλοντικά. Είναι μια εποικοδομητική μέρα για σένα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Κάνε σταθερά σχέδια για το εγγύς μέλλον. Πάνω από όλα όμως, φρόντισε να διαπραγματευτείς προσεκτικά θέματα που αφορούν τη δουλειά σου σήμερα. Κάποιες συμφωνίες θα παραμείνουν, γι’ αυτό βεβαιώσου πως έχεις κατανοήσει τι ακριβώς υπογράφεις. Ακόμα καλύτερα, αν μπορείς μην υπογράψεις αμέσως. Επειδή αυτή τη στιγμή ίσως μπερδευτείς -ή ακόμα χειρότερα παραπλανηθείς – από αυτό που νομίζεις πως είναι αληθινό… αλλά δεν είναι.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η εστίαση και η συνέπειά σου θα αποδώσουν σήμερα.. κι αυτό σημαίνει πως τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δούλεψε μόνη σου αν αυτό επιθυμείς… αν και θα ήταν κρίμα να μην είναι κανείς εκεί για να σε δει σε δράση. Επειδή το σκληρό, αποφασιστικό σου στυλ θα τους έκανε να σεβαστούν όχι μόνο την εξαιρετική σου απόδοση, αλλά κι εσένα σαν άνθρωπο.

ζώδια σήμερα 14/11 Τρίτη υδροχόος

Μπορείς να γευτείς τις δελεαστικές υποσχέσεις του μέλλοντός σου. Η ζωή απαιτεί να συνεχίσεις να προχωράς – αν και ο ταραξίας μέσα σου προτείνει μια πλάγια παράκαμψη. Θέλεις να παραβιάσεις τους κανόνες και να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο! Όμως ό, τι κι αν σε παρακινεί, μην επιμένεις στο παρελθόν. Σήμερα, η αλλαγή θα τα νικήσει όλα. Το πόσο θα την απολαύσεις… θα εξαρτηθεί από το πόσο δεκτική θα είσαι σ’ αυτή. Διασκέδασε με την κατάσταση! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Εδώ και αρκετό καιρό, νιώθεις πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής συνειδητοποίησης, που θα σου δώσει απαντήσεις στα πιο πιεστικά ερωτήματά σου. Η περιέργειά σου τώρα, πρόκειται να λυθεί. Επιτέλους καταλαβαίνεις τι συμβαίνει! Απλά μην λειτουργείς παρορμητικά στην αναζήτησή σου. Αφιέρωσε χρόνο.. και να είσαι διεξοδική με τις σκέψεις σου. Συγκέντρωσε τις αλήθειες που χρειάζεσαι, σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365