Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ήταν Πρίγκιπας στο Μελίσσι

Ήταν Πρίγκιπας στο Μελίσσι

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης μέσα στο Μελίσσι, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της τοπικής Δόξας στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α1.

Μετά από ένα αμφίροπο πρώτο μέρος και χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι με ένα τέρμα στο 44’ από τον Γιόνδη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και στην επανάληψη με την ψυχολογία στα ύψη ήταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να τους ακολουθήσουν και έτσι η πλάστιγγα έγειρε σχετικά εύκολα προς τους φιλοξενούμενους, που με δύο ακόμη τέρματα των Πλατσιώτα στο 51’ και του Μιχαηλίδη στο 71’, σφράγισαν την καθαρή και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη τους.

Άριστος ο διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ Δέλλιος, Κεσίσογλου Κ.

Συνθέσεις:

Δόξα: (Γιάννης Σερέτης)

Τοψής, Θεοδωρούδης, (63’ Δεληδιαμαντής), Ασλανίδης, Λιτοβολής, Καμπάνης, Πισμισάκης Α., Παναγιωτίδης, Τερζής, (74’ Γκαντσίδης), Γραμματικού, (69’ Καραγκιαούρης), Πισμισάκης Ι., (74’ Δήμτσης), Τσάλμας.

Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης)

Δομουκτσίδης, Γιαλαμούδης, Σέρα Παπαδόπουλος, (60’ Γαβριηλίδης), Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, (74’ Κουκούδας), Πλατσιώτας, (74’ Νήρας), Ξανθόπουλος, Γιόνδης, (90’ Παπαδόπουλος Σ.), Τζήμας, Τσερρίκου, (90’ Σκαπέρδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365