Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

«Ανέβασε την μπλούζα μαθήτριας και την είχε στα πόδια του»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον γυμναστή

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον γυμναστή

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ στον γυμναστή δημοτικό σχολείου στον Ασπρόπυργο, μετά από δεκάδες καταγγελίες για παρενόχληση παιδιών.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 337 ΠΚ «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνεπεία διαταραχής Asperger.


Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Ασπροπύργου.


Συγκέντρωση γονέων έξω από το σχολείο

Μία ώρα πριν τη σύλληψη του γυμναστή χθες, πλήθος γονέων μαθητών είχε συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο, καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι ο 30χρονος φέρεται να προβαίνει συχνά σε θωπείες εις βάρος ανήλικων μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος Γυμναστικής.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γονείς φέρονται να κατήγγειλαν, σύμφωνα με μαρτυρία του μεγαλύτερου παιδιού τους, ότι ο γυμναστής είχε στα πόδια του τη μικρή ανήλικη κόρη τους και της είχε ανεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο είχε γρατζουνιστεί.


Γονιός φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος δάσκαλος προβαίνει συχνά σε θωπείες και χαϊδέματα στα παιδιά, ενώ υπήρξε και γονιός που φέρεται να υποστήριξε ότι έχει δεχθεί διαμαρτυρίες από αρκετά παιδιά ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής ο εν λόγω γυμναστής δεν τους άφηνε να βγουν στο προαύλιο, αλλά τους κρατούσε στην τάξη και τους γαργαλούσε χωρίς τη θέλησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365