Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Δοξάστηκε στο τέλος στο γειτονικό ντέρμπι

Δοξάστηκε στο τέλος στο γειτονικό ντέρμπι

Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη πέτυχε η Δόξα Μεγαπλατάνου που επικράτησε με σκορ 3-2 του Μ. Αλέξανδρου Όρμας στο γειτονικό ντέρμπι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δριμύ ψύχος.

Το πρώτο ημίχρονο χρονο ήταν αμφίρροπο στα πρώτο εικοσάλεπτο, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13´ με φοβερό σουτ του Καραγιάννη (Ζιρού) έξω από την περιοχή, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση, την οποία τελικά πέτυχαν στο 35’ με κοντινό δυνατό σουτ του Σεφερίδη, που έγραψε το 1-1 στο γειτονικό ντέρμπι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και έφτασαν στην ανατροπή με ωραίο σουτ του Σεφερίδη που έγραψε το 2-1 για την Δόξα, που έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και με την είσοδο του Μπαγκή έψαξαν την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 66’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μάρκου, ενώ παράλληλα αποβλήθηκε και ο Ζήλλης των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα θα πετύχαινε τέρμα θα ήταν και η νικήτρια, με τους γηπεδούχους στο 86’ να είναι αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με διαγώνιο σουτ του Μπάρδι που έγραψε το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.


Άριστη η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Ατζαμιδάκη, Μανωλάκη.


Συνθέσεις:

Δόξα: (Μάκης Δεμίρης) 

Παυλίδης Ι., Μπάρδι, Παπαδόπουλος, (50’ Τσομπάνογλου), Σεφερίδης, Κιουλτζόπουλος, Μίζογλου, (46’ Μερτζεμέκης), Ζήλλης, Παυλίδης Δ., (72’ Μιχαηλίδης), Μπιτσάκου, Ελευθεριάδης, (46’ Φωτίου), Χρυσίδης, (62’ Σωτηριάδης).


Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας) 

Ζλατάνης, Σαμαράς Δ., Σαμαράς Θ., Γώγου, Παναγιωτίδης, Μπίτσας, Αβραμίδης Α., Καρυπίδης, Μάρκου, Καραγιάννης, (59’ Μπαγκής), Αθανασιάδης.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα νεανική ομάδα του Μεγαπλάτανου μία ομάδα όλα τα παιδιά μικρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365