Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Όσα φέρνει ο καρατζοβας: Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες κύριοι γεια σας. Πολύ κρύο το ΣΚ και για τον λόγο ότι έχουμε και κάποια ηλικία 50 plus, Σαββατοκύριακο πήγα σε ματσάκια αλλά ακόμη είμαι με ντεπον και αλοιφές.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι στο μισοαρρωστημενο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον Νομό μας, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που νομίζουν ότι έχουμε M.S, Real, Bayern  κλπ.

Ξεκινώ από την Α1, εκεί που πρώτος και αήττητος παραμένει ο Εθνικός του Τσαλιου. Βεβαίως και ποιος το περίμενε, η συνοικία της Βόρειας πλευράς των Γιαννιτσών, να είναι έπειτα από 9 ματς, πρώτος και αήττητος.

Ο Πρίγκηπας, για πολλούς το πρώτο φαβορί, έκανε λαπουκα στην έδρα του Πράσινου. Ίσως από μια πλευρά να είναι και καλό, μιας και προσγειωθεί στην αλήθεια, διότι όλοι οι γειτονικοί Νομοί μας έχουν πεμπτοεκτο φαβορί για άνοδο στην Γ.  Δεν το λέω εγώ, αλλά ο Κιλκισιακός, η Αλεξάνδρεια, ο Αιγινιακος, τα Μουδανιά και η ΑΕ Ευόσμου.

Δεν συμφωνώ με τους γείτονες, γιατί εγώ λέω ότι ο Θεός είναι μεγάλος και θα λυπηθεί που η Πέλλα είναι από τις λιγοστές Ενώσεις άνευ ομάδας σε εθνικές κατηγορίες.

Στην Α η τετράδα, ΝΠΣ, West, Kalinitsa και Los Ampeles, θα χορεύουν σφιχτό ταγκό ως τα τέλη του Απρίλη. Όχι έτσι δείχνει αλλά έτσι θα είναι.

Όσο αφορά το Μπλουμ στην Β, προς στιγμή είναι υπόθεση Καρατζοβας.

Και για να μην αδικώ την Β, αφού έχει παίξει 270', έχω πρόβλεψη.

Στον Βορειοδυτικό όμιλο, τρεις θα παλέψουν για την μοναδική θέση ανόδου.

Η Ελπίς της πρωτεύουσας, ο Όλυμπος όχι της Πιερίας, αλλά της Αψαλου και η Δάδα της Πετριας.

Στον όμιλο του κάμπου, εκτιμώ σύμφωνα με την δυναμική των ομάδων, ότι και σ' αυτόν τον όμιλο, τρεις θα είναι οι μνηστήρες. 

Η Δόξα του Π. Μυλοτοπου, για όσους δεν γνωρίζουν είναι η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ την σεζόν 1972-73, ο Δικέφαλος της συμπρωτεύουσας και ο Γηραιός του S. Lukas.

Αυτά για σήμερα Δευτέρα και παρακαλώ αυτές είναι προσωπικές απόψεις. 

Γεια σας..................... Βόρειος Άνεμος.

5 σχόλια:

  1. Γιατι δεν βαζεις και το κανονικο ονομα;;παρ ολα αυτα εισαι καλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα σε νοιάζει το όνομα η το άρθρο?τα λέει καλά?είναι εκλεκτό το άρθρο?ματς μπαλιταα...κουτσομπολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ονομα με νοιαζει;; και ειμαι μεγαλος κουτσομπολης!!αν εισαι τοσο καλος οσο λες την αλλη φορα βαλε και ονομα!!(οχι επειδη εχω κατι μαζι σου..απολυτος τιποτα,απλος θελω να ξερω ποιος εισαι)!!!

      Διαγραφή
  3. ανεμε καλα τα λες , διδαξε μπαλιτσα να μορφωθει ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365