Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Και τους χρωστούσε 150 χιλ. ευρώ και τους κατήγγειλε για εξύβριση και εκβιασμό που δεν πλήρωνε

Εκβιαστικά φαίνεται πως επιχείρησαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη να εισπράξουν από 44χρονο, χρέος ύψους 150.000 ευρώ

Μία παρέα τριών ενήλικων κρεοπωλών στη Θεσσαλονίκη έφτασαν στα δικαστήρια, καθώς επιχείρησαν με εκβιασμούς και εξύβριση να αποσπάσουν τα χρωστούμενα από 44χρονο.

Εκβιαστικά φαίνεται πως επιχείρησαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη να εισπράξουν από 44χρονο, χρέος ύψους 150.000 ευρώ, συνδεόμενο με διαταγή πληρωμής που είχε εκδώσει δικαστήριο εις βάρος του.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος που δραστηριοποιείται στον τομέα των κρεάτων, απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι σε συνάντηση που προκάλεσαν οι δύο άνδρες με πρόσχημα την παράδοση παραγγελίας, δέχθηκε ύβρεις και απειλές κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του, απαίτησαν εκβιαστικά την καταβολή 150.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο παθών όφειλε νομίμως δυνάμει σχετικής διαταγής πληρωμής. Ακολούθησε προκαταρκτική έρευνα με εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της καταγγελίας.


Όπως προέκυψε, τα δύο καταγγελλόμενα πρόσωπα (77 και 49 ετών) είναι γνώριμοι του 44χρονου λόγω της επί σειρά ετών επαγγελματικής τους σχέσης. Εις βάρος τους - σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση από κοινού και εξύβριση, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365