Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Νίκη για την ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παγκορασίδων (Κ16) στον εκτός έδρας αγώνα

Νίκη για την ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας στην έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλο που οι περισσότερες αθλήτριες αγωνίζονται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έδωσαν πολύ θετικά στοιχεία στην πρώτη τους εμφάνιση.

 

Φάνηκε η δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις καθώς και το πάθος που έχουν για το άθλημα. Βεβαίως υπάρχουν στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, αλλά σαν πρώτη εμφάνιση δόθηκαν θετικές εντυπώσεις τόσο στους προπονητές όσο και στους θεατές του αγώνα.

Η ομάδα της Έδεσσας κέρδισε 0-3 την ομάδα Ακαδημία Αίαντας Κρύας Βρύσης. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον όπου και οι δυο ομάδες πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα.

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν από την ομάδα Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Καρυπίδου Ανδ., Παπανίκου Φ., Ισαακίδου Αικ., Ζαρζαβά Μ., Ιορδανίδου Ν.,Ουλεμάνη Ε., Χατζηαντωνιαδου Α.,Ιωάννου Ραφ., Μπαγγέα Μ., Μαρίνου Σ.,Βατάλη Ε.,Σεραφείμ Λ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365