Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία – «Δεν άντεξα την κακοποίηση» υποστηρίζει ο 16χρονος

Γιος και πατέρας καυγάδιζαν πολύ συχνά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Καλύβια, με τον 16χρονο να σκοτώνει τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.


Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου για τη δολοφονία στα Καλύβια αποκαλύπτουν ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα.


Ο ανήλικος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του πως η χρόνια κακοποίηση του όπλισε το χέρι. Πήρε το μαχαίρι και σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του με 20 μαχαιριές.


Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως γιος και πατέρας καυγάδιζαν πολύ συχνά. Το θύμα δήλωνε δημοσιογράφος, που διατηρούσε site με τοπικά νέα. Οι πρώτοι μάρτυρες από τη γειτονιά, όπου σημειώθηκε το φονικό, κάνουν λόγο για έναν «περίεργο άνθρωπο», αναφερόμενοι στον 71χρονο πατέρα και για ένα «ήσυχο παιδί» όσον αφορά το γιο. 


Από την πλευρά του, ο 16χρονος δράστης στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως ο 71χρονος πατέρας τους κακοποιούσε χρόνια και πως είχε προσβλητική συμπεριφορά προς τη μητέρα του και τον 19χρονο αδερφό του.


Σημειώνεται πως η μητέρα του δράστη και πρώην σύντροφος του θύματος, με καταγωγή από την Μολδαβία, είχε φύγει από το σπίτι μαζί με τον 19χρονο αδερφό του, ενώ ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του μέχρι να ενηλικιωθεί.


Τον περίμενε να γυρίσει, πήρε το μαχαίρι και τον σκότωσε


Την Παρασκευή ο 16χρονος περίμενε τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τον καρφώνει με μανία σε αυχένα, θώρακα, και πλάτη.


Μετά το έγκλημα, κάλεσε τη μητέρα του και της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, επειδή δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση.


Η αστυνομία κατάσχεσε το μαχαίρι και μια λάμα. Το θύμα διατηρούσε ένα ενημερωτικό site με τοπικά νέα.


Ο 16χρονος δράστης δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365