Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Ρέντη: Ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου, στο «κάδρο» ο ανήλικος αδερφός του και στο «μικροσκόπιο» ο μάνατζερ του τράπερ

Ίχνη πυρίτιδας βρέθηκαν στα χέρια του 18χρονου

Συμπληρώνονται σιγά σιγά τα κομμάτια πάζλ γύρω από την επίθεση χούλιγκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη στις αστυνομικές δυνάμεις, που οδήγησαν τον αστυνομικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, ενώ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του. 


Ταυτοποιείται και εργαστηριακά η συμμετοχή του 18χρονου στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ίχνη πυρίτιδας βρέθηκαν στα χέρια του 18χρονου ύστερα από εργαστηριακό έλεγχο.


Όπως αναφέρουν από τη ΓΑΔΑ, ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου καθ’ ομολογία δράστη με τη ναυτική φωτοβολίδα, μετά από εισαγγελική διάταξη έδωσε δείγμα dna αλλά και αποτυπώματα.


Στόχος των στελεχών της ασφάλειας είναι να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο ρόλος του το απόγευμα των επεισοδίων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» καθώς υπάρχουν ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τα όσα έχει πει στις αρχές.


Παράλληλα, από την ΕΛΑΣ, ακολουθούν την ίδια τακτική και με τον μεγαλύτερο αδερφό του 18χρονου ο οποίος θεωρείται ως ένα βασικός κρίκος των περιστατικών έξω από το γήπεδο του Ρέντη.


Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον άνθρωπο με το full face που έδωσε τις φωτοβολίδες στους χούλιγκανς που βγήκαν από το γήπεδο, ενώ κρίσιμη για την πορεία των ερευνών αποτελεί, σύμφωνα με τα έμπειρα στελέχη της ΓΑΔΑ η παρουσία και ο ρόλος του μάνατζερ του γνωστού τράπερ, όμως φαίνεται πως υπάρχουν «κενά» στα όσα έχει πει ο ίδιος.


Τα αποτελέσματα που θα έρθουν από την εξέταση του dna των δυο αδερφών του 18χρονου δράστη, αλλά και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.


Ρέντη: Σε αντιφάσεις «πέφτουν» οι καταθέσεις του 18χρονου με τον 16χρονο αδελφό του


Όπως όλα δείχνουν αντιφατικές είναι οι καταθέσεις του 18χρονου καθ΄ομολογία δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Πέμπτης, και του 16χρονου αδερφού του. Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα όσα ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια στις καταθέσεις τους.


Καταρχάς, τα δύο αδέρφια αντιφάσκουν σχετικά με το εάν ο 16χρονος, την ώρα των επεισοδίων, βρισκόταν μέσα ή έξω απ το γήπεδο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα στοιχεία των Αρχών καταδεικνύουν ότι, ο ανήλικος, τη στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού, ήταν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με τον αδερφό του. Η αστυνομία διερευνά αν ο 16χρονος είχε ρόλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, και ποιος ήταν αυτός.


Την ίδια στιγμή, η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύνθεση του παζλ της εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ φαίνεται ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην έρευνα, όσον αφορά τους καθοδηγητές αλλά και τις ομάδες κρούσεις των χούλιγκανς. 


Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά κυρίως και από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων τα οποία αναμένεται να βγουν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365