Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη – “Κατέβασε το παντελόνι του…”

Δε με πείραξε αλλά ήταν προσβολή δημόσιας αιδούς

Μία ακόμα φοιτήτρια αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου πως το 2015, όταν σπούδαζε στην Κομοτηνή, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, την ακολούθησε μετά τη δουλειά της μέχρι την πολυκατοικία, όπου εκείνη έμενε.


Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη έφτασε μέχρι την είσοδο του ασανσέρ της πολυκατοικίας με κατεβασμένο το παντελόνι του, όπως υποστήριξε η φοιτήτρια.


«Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Ήταν 2 μετά τα μεσάνυχτα. Έφευγα από το μαγαζί που δούλευα και πήγαινα στο σπίτι μου. Εκείνος με ακολουθούσε, αλλά δεν τον κατάλαβα. Άνοιξα την πόρτα για να μπω στην πολυκατοικία και όπως κάλεσα το ασανσέρ, γύρισα γιατί άκουσα την έντονη αναπνοή του. Τότε τον είδα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και… Τον έβρισα και εκείνος μου είπε: “Δεν θα σε πειράξω”. Ύστερα, μπήκα στο ασανσέρ και πήγα στο σπίτι μου», είπε.


Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στις Αρχές, ωστόσο το δικό της δικαστήριο δεν έγινε ποτέ, καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε πταίσμα.


«Δε με πείραξε αλλά ήταν προσβολή δημόσιας αιδούς. Μετά από μερικές ημέρες έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και στον εισαγγελέα Κομοτηνής. Έχω βρεθεί σε δύο δικαστήρια, για την απόπειρα βιασμού σε άλλη κοπέλα. Το δικό μου δικαστήριο δεν έγινε ποτέ γιατί θεωρήθηκε πταίσμα γιατί δεν με ακούμπησε. Καταδικάστηκε, μπήκε φυλακή αλλά έμαθα ότι βγήκε πολύ σύντομα», είπε η φοιτήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365