Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/12 Κριός 

Όρια; Τι όρια; Η ενέργεια της ημέρας ενισχύει την εκφραστικότητά σου, προσθέτοντας έντονη ενέργεια στην αίσθηση της περιπέτειας. Έτσι αν θέλεις να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις, τώρα μπορείς. Μπες στο προσκήνιο ή καλύτερα φτιάξτε τους δικούς σου προβολείς.
Η τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις πιθανότητες.. εκεί όπου έβλεπες μόνο κλειστές πόρτες.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ικανότητά σου να αισθάνεσαι ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και τις εσωτερικές σου ανάγκες, προσθέτοντας πάθος στις σχέσεις σου.
Αν σου λείπει η δύναμη ή το θάρρος για να εκφράσεις τα συναισθήματα ή τις τολμηρές σου προθέσεις, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να το κάνεις τώρα.

ζώδια σήμερα 02/12 Σάββατο δίδυμοι

Θα ξαναγράψεις το σενάριο σχετικά με μία σχέση σου. Επηρεάζονται οι επικοινωνιακές σου συνδέσεις σήμερα. Έτσι, μπορεί να προκύψει ένα δυναμικό δίδυμο που θα βασίζεται στην πολλή κατανόηση και σ’ ένα ισχυρό πνεύμα συνεργασίας. Με τις δουλειές, τον ρομαντισμό ή τη φιλία, εσύ με κάποιον άλλον θα είστε το ισχυρό ζευγάρι που συνεργάζεται τέλεια.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα αποφασίσεις να αγνοήσεις τις κουραστικές εργασίες σου, για να μπορέσεις να εστιάσεις στην ανοικοδόμηση των οικονομικών σου. Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τα υπάρχοντά σου, στοχεύοντας έντονη ενέργεια στην υπηρεσία σου απέναντι στους άλλους. Σου υπενθυμίζει πως αξίζεις κάθε δεκάρα για τη σκληρή δουλειά σου. Αν νιώθεις υποτιμημένη… δες το σαν πρόσκληση για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους

ζώδια σήμερα λέων

Λάμπεις σήμερα και οι άλλοι έλκονται από τη ζεστασιά σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά με τον ισχυρό μαγνητισμό σου.. ή να περάσεις απλώς καλά βοηθώντας και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν θα ήταν άσχημα όμως αν εστίαζες στην δημιουργική σου ενέργεια σήμερα. Μπορείς να θέσεις έναν εφικτό στόχο και μετά να ξεκινήσεις να στρατολογείς άτομα για να σε βοηθήσουν να τον πετύχεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Έχεις ανεβασμένη διάθεση σήμερα. Σύντομα, ένας νέος προσωπικός κύκλος ξεκινάει για σένα… και η σημερινή μέρα είναι ιδανική για ένα μικρό διάλειμμα. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να πάρεις άδεια από τη δουλειά ή να απομακρυνθείς από τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, μπορείς να μπεις στο πνεύμα της διασκέδασης. Πες μια πνευματώδη ιστορία. Κάνε τον σύντροφο ή τον συνάδελφό σου να γελάσει.

ζώδια σήμερα 02/12 Σάββατο ζυγός

Δεν έχεις πολλή όρεξη για δουλειά σήμερα. Έχεις διάθεση για καλές στιγμές και συζητήσεις με ζεστούς, ζωηρούς ανθρώπους. Κάνε το να συμβεί αν μπορείς. Αν όμως η καθημερινότητα είναι αναπόφευκτη, μετέτρεψε τη σε πάρτι. Προγραμμάτισε επαγγελματικές συναντήσεις για σήμερα και διασκέδασε ξεφεύγοντας από την πεπατημένη με τους συναδέλφους σου… Ή φέρε έναν φίλο μαζί σου στη δουλειά, για να την κάνεις πιο διασκεδαστική. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα, γι’ αυτό άφησέ τες να μπουν! Επηρεάζονται σήμερα τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και ο υλικός σου πλούτος. Αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος για να διασφαλίσει ότι οι φιλοδοξίες σου εναρμονίζονται με τη σκληρή δουλειά σου. Έχε τα μάτια σου στο βραβείο αυτές τις μέρες. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ξεκάθαρος!

ζώδια σήμερα τοξότης

Πιθανόν να συμμετέχεις σε κάθε είδους ενδιαφέρουσες, φιλικές συζητήσεις σήμερα. Εξάλλου οι εμπορικές ιδέες, η μάθηση και η διδασκαλία είναι οι αγαπημένοι σου τρόποι ενασχόλησης. Ακόμη και μια διαμάχη μπορεί να είναι μορφή διασκέδασης και στοργής για σένα. Βεβαιώσου μόνο πως σέβεσαι την άποψη του άλλου. Σήμερα ορισμένοι άνθρωποι αισθάνονται ανασφαλείς και ίσως να μην αντιδράσουν καλά στις απόψεις στου… για το ότι η σκέψη τους είναι εκτός πορείας. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ετοιμάσου να ξετυλίξεις ένα-δυο μυστήρια σήμερα, αφού το πλανητικό σκηνικό φωτίζει ό,τι είναι μυστικό ή κρυφό. Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα θα είσαι σε θέση να αποκωδικοποιήσεις κρυφά μηνύματα. Αυτό που θα ανακαλύψεις θα μπορούσε να βοηθήσει ένα μακροχρόνιο μπερδεμένο θέμα… να αποκτήσει τελικά νόημα.

ζώδια σήμερα 02/12 Σάββατο υδροχόος

Τίναξε τη σκόνη από τα φτερά της κοινωνικής πεταλούδας σου κι ετοιμάσου να πετάξεις! Η μέρα φέρνει νέες συνδέσεις στο δρόμο σου ενώ ενισχύει τις παλιές. Είναι σαν μια γιορτή φιλίας που επηρεάζει δυναμικά, το κοινωνικό σου δίκτυο. Είτε κάνεις παρέα με παλιούς είτε με νέους φίλους, θα είσαι η ζωή του πάρτι. Μια φιλία μάλιστα, μπορεί να αλλάξει το μέλλον σου! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι ευθύνες σου πετάνε έξω από το παράθυρο σήμερα, καθώς σε περιβάλλει μια ανόητα ρομαντική και στοργική διάθεση. Ευτυχώς που οι φίλοι και οι συνάδελφοί σου νιώθουν το ίδιο! Μην το πάρεις όμως προσωπικά αν το σου βάλει τις φωνές το αφεντικό σου, λόγω έλλειψης εστίασης. Αυτό δεν είναι επίθεση, είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να συνέλθεις γρήγορα. Όσο λυπηρό κι αν είναι, μερικές φορές στη ζωή, πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365