Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/12 Κριός 

Νιώθεις φιλόδοξη σήμερα και δικαιολογημένα. Ξέρεις για τι είσαι ικανή κι έχεις την αυτοπεποίθηση να ενημερώσεις και τους άλλους. Έτσι ό, τι – ή όποιον! – έχεις βάλει στο μάτι.. προχώρα. Μια προαγωγή, ένα ραντεβού ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει δικό σου αν κάνεις την κίνηση.
Φρόντισε μόνο να βασίζεσαι στη γοητεία σου σήμερα κι όχι στην αλαζονεία. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα όταν είσαι φιλική και χαμογελαστή. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σκληρή δουλειά και η αντοχή, είναι δύο από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά σου και αναδεικνύονται σήμερα. Όμως μπορεί να κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, το πείσμα και η επιμονή σου – ειδικά αν δεν λάβεις την προσοχή ή την αναγνώριση που πιστεύεις πως σου αξίζει.
Είτε περνάς τη μέρα σου δουλεύοντας σκληρά είτε περιτριγυρίζεσαι από φίλους που αγαπούν τη διασκέδαση, μείνε ήρεμη και να έχεις χιούμορ. Μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά – και απόλαυσε τα απλά δώρα της φύσης που σε περιβάλλουν.

ζώδια σήμερα 04/12 Δευτέρα δίδυμοι

Έχεις τη διάθεση να επιδοθείς σε shopping therapy σήμερα. Αν ένα ζευγάρι παπούτσια σε μια βιτρίνα τραβήξει την προσοχή σου, θα βγάλεις το πορτοφόλι σου χωρίς δεύτερη σκέψη, ακόμα κι αν αυτό επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σου. Να θυμάσαι όμως πως το γούστο σου μπορεί να αλλάξει γρήγορα… και το ρούχο που χωρίς αυτό δεν μπορείς να ζήσεις, ίσως χάσει τελικά λίγη από τη λάμψη του μόλις το δεις στο σπίτι. Καλύτερα δείξε αυτοσυγκράτηση, όσο βαρετή κι αν σου φαίνεται αυτή τη τακτική!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι γενναιόδωρη με το χρόνο και τη στοργή σου σήμερα. Αυτή η γενναιοδωρία δεν πηγάζει μόνο από τα αισθήματα ικανοποίησης και αυτοπεποίθησης μέσα σου, αλλά και από μια μικρή ευπάθεια που υπάρχει εκεί. Επιθυμείς τη ζεστασιά και την επιδοκιμασία των άλλων, επομένως προσφέρεις αφειδώς τη δική σου. Συμπεριφέρεσαι στους άλλους σήμερα, όπως θέλεις να σου φερθούν.

ζώδια σήμερα λέων

Θα βρεθείς περιτριγυρισμένη από θαυμαστές σήμερα. Όλοι έλκονται από την προσωπική σου γοητεία και τον μαγνητισμό σου. Αφού βρίσκεσαι στη σκηνή γιατί να μην το εκμεταλλευτείς; Σκέψου κάτι που επιθυμείς. Στη συνέχεια, έλα σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους και μίλησέ τους. Οι άλλοι σε ακούν τώρα και θέλουν να σου δώσουν αυτό που επιθυμείς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να είσαι ξεκάθαρη με τους στόχους σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι εξαιρετικά αφοσιωμένη στους ανθρώπους που σ’ ενδιαφέρουν, γι’ αυτό δείξε γενναιοδωρία με τη στοργή και τις υπηρεσίες σου. Μπορείς να κάνεις τους φίλους ή την οικογένειά σου να αισθάνονται υπέροχα, απλώς μαγειρεύοντας τους ένα καλό γεύμα ή κάνοντας μια άλλη πράξη καλοσύνης. Ακόμη και οι μικρές χειρονομίες, έχουν μεγάλη σημασία.. όταν τις κάνεις με αγάπη! 

ζώδια σήμερα 04/12 Δευτέρα ζυγός

Θέλεις να ικανοποιήσεις τη λαχτάρα σου σήμερα – αλλά και των άλλων. Αν βγεις για δείπνο με μια παρέα, μπορεί να κάνεις τη χειρονομία να πληρώσεις εσύ – όμως αντέχεις οικονομικά τέτοιου είδους έξοδα ; Στη ρίζα αυτής της γενναιοδωρίας βρίσκεται η λαχτάρα σου για αγάπη και στοργή. Είναι πολλοί όμως αυτοί που σε λατρεύουν, είτε πληρώνεις το γεύμα τους είτε όχι! Αυτό μην το βγάλεις απ’ το μυαλό σου σήμερα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η σίγουρη, αγέρωχη πλευρά σου έρχεται στο προσκήνιο σήμερα. Ξέρεις πως είσαι ικανή και θέλεις να το δουν και οι άλλοι. Μην κάνεις μόνο το λάθος να υποθέσεις ότι γνωρίζεις ήδη τα πάντα. Μπορείς να μάθεις από κάθε κατάσταση – όπως το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Αν θέλεις να αρέσεις και να σε θαυμάζουν οι άλλοι, τύλιξέ τους με τη ζεστασιά και τη γοητεία σου και δείξε τους με τη στάση σου, πως είσαι πρόθυμη να μάθεις. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Είσαι γεμάτη ζωντάνια και φιλοδοξία σήμερα. Κανονικά δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, επειδή απλούστατα δεν γνωρίζεις την κρίση κανενός. Σήμερα όμως έχεις έναν στόχο στο μυαλό σου και ξέρεις ότι η επίτευξή του, εξαρτάται εν μέρει από το να εντυπωσιάσεις κάποιον. Ευτυχώς η φυσική σου γοητεία είναι ανεπανάληπτη και μπορείς να προσελκύσεις σχεδόν τους πάντες, με την ειλικρίνεια και την αισιοδοξία σου. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα λαχταράς την αναγνώριση κάποιου – ίσως αυτή του εργοδότη σου ή ενός πιθανού νέου πελάτη. Δουλεύεις σκληρά για να αποδείξεις πόσο ικανή είσαι και η απόδοσή σου θα είναι εντυπωσιακή! Επικρατεί μια σταθερή, διαρκής ενέργεια στην ατμόσφαιρα, που σε επηρεάζει σήμερα και μπορείς να αξιοποιήσεις. Αξιοποίησε όμως παράλληλα, τη ζεστασιά και τη γοητεία της ημέρας. Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή στα μάτια των άλλων!

ζώδια σήμερα 04/12 Δευτέρα υδροχόος

Μπορεί να συμπεριφερθείς εντελώς διαφορετικά από το χαρακτήρα σου σήμερα. Συνήθως διατηρείς την ψυχραιμία σου κι έχεις μια λογική άποψη των πραγμάτων. Χρειάζονται πολλά για να σε ενοχλήσουν. Τώρα όμως, η περηφάνια σου πληγώνεται εύκολα… και το απρόσεκτο σχόλιο κάποιου θα σε επηρεάσει αρνητικά. Είτε ανταποκριθείς δραματικά είτε αποσυρθείς σιωπηλά, πρέπει να καταλάβεις πως δεν έγινε σκόπιμα. Ο άλλος πιθανότατα δεν κατάλαβε πόσο ευαίσθητη ένιωθες.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Εστιάζεις στις ζεστές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Όμως η υπερηφάνεια και η φιλοδοξία σου – όσο ήπιες κι αν είναι – ενισχύονται. Αν έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο που θέλεις να πετύχεις, μπορείς να κάνεις βήματα με την υποστήριξη των γύρω σου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να ξέρεις πως έχεις συμμάχους στο πλευρό σου, καθώς προχωράς μπροστά στην πορεία σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365