Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Άνοιξη μεσοβδόμαδα και... σκληρός χειμώνας το σαββατοκύριακο: Πότε θα έχουμε την απόλυτη ανατροπή στον καιρό

Θερμοκρασίες… βαθιάς άνοιξης θα επικρατήσουν το επόμενο 48ωρο

Ανοιξιάτικος θα παραμείνει ο καιρός και το επόμενο 48ωρο πριν χαλάσει... για τα καλά από Παρασκευή: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου και του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Θερμοκρασίες… βαθιάς άνοιξης θα επικρατήσουν το επόμενο 48ωρο στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.


Στη νέα του ανάρτηση, ο μετεωρολόγος προειδοποιεί παράλληλα για ψυχρό κύμα που θα επηρεάσει τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο, ενώ σημειώνει πως όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε για… δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πασχούγεννα.


Απριλοδεκέμβρη συνέχεια με τον Άγιο Βασίλη να σκέφτεται αν θα πρέπει να πάρει το έλκηθρο ή το καραβάκι με τα προγνωστικά να «γέρνουν» μέχρι στιγμής προς το καραβάκι και τη θάλασσα που όμορφα απλώνεται γύρω από τη χώρα μας - σημειώνει χαρακτηριστικά.


Από την πλευρά του, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποεί πως από το απόγευμα της Πέμπτης θα υπάρξει σταδιακή επιδείνωση του καιρού, με βροχές στη δυτική και στη βόρεια Ελλάδα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο που θα συνοδεύεται από πολύ δυνατούς βοριάδες και αρκετές βροχές και καταιγίδες.


Νωρίτερα βέβαια την Τετάρτη θα έχουμε ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και θα φτάσουν σε αρκετές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου τα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365