Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛΓΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή των ανταποκριτών

Πότε θα γίνει η πληρωμή των ανταποκριτών για το Β΄ Εξάμηνο 2023

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 ο ΕΛΓΑ θα καταβάλει στους Ανταποκριτές των Δήμων όλης της χώρας, τις αμοιβές τους ύψους περίπου 300.000€ για τις υπηρεσίες τους στην διεκπεραίωση των δηλώσεων ζημιάς Φυτικής Παραγωγής, Ζωικού Κεφαλαίου και Προγραμμάτων Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ), που υποβλήθηκαν κατά το Β΄ εξάμηνο του 2023, καθώς και για τυχόν εκκρεμότητες δηλώσεων ζημιάς παρελθόντων ετών.


Διευκρινίζουμε ότι η διαδικασία εκκαθάρισης αμοιβών ανταποκριτών για το Β΄ εξάμηνο του 2023 έχει πραγματοποιηθεί με την ισχύουσα νομοθεσία σύμφωνα με την οποία το ετήσιο όριο αποζημίωσης καθορίζεται σε 2.400€.


Οι ανταποκριτές που παρέλαβαν μεγάλο αριθμό δηλώσεων ζημιών που προκλήθηκαν είτε από τα καιρικά φαινόμενα Daniel & Elias (Σεπτέμβριος 2023) είτε από τις πυρκαγιές Ιουλίου 2023 θα συμπεριληφθούν σε νέα πληρωμή ΕΛΓΑ η οποία θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά τη νομοθετική ρύθμιση που προωθείται σύμφωνα με την οποία το ετήσιο όριο αποζημίωσης καθορίζεται στο τριπλάσιο ποσό (7.200€).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365