Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/12 Κριός 

Η δυσαρμονία σε μια στενή σου σχέση σε κάνει να νιώθεις άβολα σήμερα. Βαθιά μέσα σου, ξέρεις ότι είσαι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνη για τη ρήξη.
Τώρα είναι καιρός να προσπαθήσεις για έναν συμβιβασμό. Το να βρεις κοινά σημεία με το άλλο άτομο δεν θα είναι δύσκολο αρκεί να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό. Άκουσε υπομονετικά τις απόψεις του.

ζώδια σήμερα ταύρος

Εστίασε στο να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους σήμερα. Δεν σου είναι δύσκολο εξάλλου, αφού είσαι ώριμη από τη φύση σου. Αν όμως σε πιάσει το πείσμα σου θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις χαλαρή διάθεση.
Απόφυγέ το κάνοντας μια συνειδητή προσπάθεια να δώσεις στους άλλους πολλά περιθώρια. Αν πραγματικά χρειάζεται να μην υποχωρήσεις για κάτι, κάνε το όσο πιο απαλά γίνεται κι εξήγησε τους λόγους σου. 

ζώδια σήμερα 08/12 Παρασκευή δίδυμοι

Κάθε εκδήλωση στο πρόγραμμά σου σήμερα – από μια επαγγελματική συνάντηση μέχρι ένα ραντεβού – θα πάει καλά. Το έξυπνο μυαλό σου εργάζεται, δημιουργεί συνδέσεις και παράγει γρήγορες απαντήσεις. Το πνεύμα σου είναι βέβαιο ότι θα καταπλήξει τους άλλους. Μακάρι να ήταν το μισό πολυμήχανοι οι άλλοι, από ό,τι είσαι εσύ. Μην ανησυχείς λοιπόν για το αν κάνεις καλή εντύπωση τώρα. Είσαι υπέροχη. Σήμερα είναι η μέρα σου.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μια διαφωνία με το ταίρι σου ή με κάποιον στη δουλειά, σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς στο καβούκι σου. Αν όμως είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι υπεύθυνη τουλάχιστον για ένα μέρος της κατάστασης. Έχεις καλές προθέσεις! Όμως τώρα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη και να συνεχίσεις τη συζήτηση. Εξάλλου θέλεις πραγματικά όλοι να τα πάνε καλά. 

ζώδια σήμερα λέων

Νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα με τη δημιουργικότητά σου. Ακόμη και το να μαγειρέψεις απλά ένα καινούργιο φαγητό είναι για σένα μια διασκεδαστική δραστηριότητα, γιατί αφυπνίζει τις αισθήσεις σου. Θα νιώσεις επίσης ακόμα καλύτερα, αν μπορέσεις να μοιραστείς αυτή την εμπειρία με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Τα καλλιτεχνικά έργα, σου επιτρέπουν να εκφράσεις μέρη του εαυτού σου που συνήθως αγνοείς. Κυνήγησε ό,τι σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου σήμερα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Δεν είσαι συναισθηματικός τύπος! Όμως σήμερα η ομορφιά, έχει μια ήρεμη και χαλαρωτική επίδραση πάνω σου. Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα φαίνεται να αγγίζει την ψυχή σου κι ένα έργο τέχνης είναι ασυνήθιστα ελκυστικό. Η παρέα των φίλων σου σε γαληνεύει. Αν προκύψει μια διαφωνία, το καλύτερο θα είναι να παραμείνεις ήρεμη και λογική και να εστιάσεις στον συμβιβασμό. Έτσι θα επαναφέρεις την ευχάριστη ατμόσφαιρα το συντομότερο δυνατό.

ζώδια σήμερα 08/12 Παρασκευή ζυγός

Σήμερα, είναι πιο σημαντικό από το συνηθισμένο να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους. Απλά μην παραλείπεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όταν χρειάζεται. Οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες είναι απαραίτητο μέρος της ζωής. Εσύ όμως ξέρεις πώς να ζεις με ευγενικό και περιεκτικό τρόπο. Χρησιμοποίησε αυτήν την ικανότητα σήμερα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Βρίσκεσαι σε πνεύμα συνεργασίας. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα, απλά θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, γιατί είναι πολύ πιο ευχάριστο έτσι. Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν βλέποντας πόσο ευχάριστη είσαι, όταν συνήθως πιέζεις τον εαυτό σου γι’ αυτό που θέλεις, είτε με διακριτικό είτε με φανερό τρόπο. Τώρα όμως είσαι πρόθυμη να χαλαρώσεις για να πετύχεις την αρμονία. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με συμβιβασμούς – και σήμερα θα μάθεις κάτι αναφορικά μ’ αυτή την πραγματικότητα. Έχεις καλή διάθεση και είναι εύκολο να υποχωρήσεις, γιατί δεν ανησυχείς μήπως χάσεις τίποτα. Ειλικρινά θέλεις όλοι στη ζωή σου να τα πηγαίνουν καλά – κι αυτό είναι για σένα προτεραιότητα. Δεν ανησυχείς να κάνεις παραχωρήσεις σε μικρότερα ζητήματα. Αυτό ακριβώς κάνουν οι καλοί φίλοι. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις μοναξιά σήμερα. Συνήθως πνίγεσαι στη δουλειά. Η μεγάλη λίστα εργασιών σου αποσπάει την προσοχή! Όμως μια πολύ καλύτερη λύση είναι να ζητήσεις βοήθεια. Αν σου λείπει η ανθρώπινη συντροφιά, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. 

ζώδια σήμερα 08/12 Παρασκευή υδροχόος

Απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με τους άλλους. Συχνά προτιμάς να δουλεύεις μόνη σου για να διοχετεύεις άμεσα τη δημιουργικότητά σου. Τώρα όμως οι συζητήσεις και οι απόψεις των άλλων, σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ίσως σκεφτείς ένα ομαδικό έργο ή σε βοηθήσουν πάνω σ’ αυτό που ήδη εργάζεστε. Δοκίμασέ το! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Δυσκολεύεσαι να πεις όχι σήμερα, γιατί θέλεις να ευχαριστήσεις τους πάντες. Είναι φυσικό να θες να βοηθάς όλους τους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Ζύγισε τα υπέρ και κατά όταν κάποιος σου ζητήσει κάτι. Αν μπορείς να το κάνεις κάνε το. Αν πάλι συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς… έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365