Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Στέργιος Αντωνίου: «Πολλά τα έξοδα στη Γ’ Εθνική – Μεγάλες δυσκολίες για τους παράγοντες»

«Πολλά τα έξοδα στη Γ’ Εθνική – Μεγάλες δυσκολίες για τους παράγοντες»

Μπορεί η Γ’ Εθνική να έχει αλλάξει επίπεδο όμως η συρρίκνωση των ομίλων έχει φέρει… πονοκέφαλο σε κάποιους παράγοντες λόγω του όγκου των εξόδων που απαιτεί η κατηγορία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου στο «PrimeSport», η χρηματοδότηση είναι πενιχρή, με αποτέλεσμα κάποια σωματεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής:

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ»

«Είναι πάρα πολλά τα έξοδα και πολλές ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έχει επιτευχθεί ο ένας σκοπός, να γίνει δηλαδή η Γ’ πιο… κατηγορία αλλά από την άλλη πρόσθεσε δυσκολίες στους παράγοντες λόγω της πενιχρής χρηματοδότησης και των πολλών εξόδων.

Οι ομάδες λαμβάνουν περίπου 10.000 ευρώ έκαστος, όμως δεν αρκούν. Η ΕΠΟ βοηθάει με χρηματοδότηση νησιωτικών ομάδων, έτσι ώστε να τις ελαφρύνει αλλά είναι πολλά τα έξοδα για μια κατηγορία με 4 ομίλους.

Μια ομάδα σε τόσο δύσκολους ομίλους είναι δύσκολο να σταθεί, οι παράγοντες που είναι ερασιτέχνες θέλουν να διακριθούν, οπότε πρέπει να δαπανήσουν αρκετά χρήματα…»

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ…»

Παράλληλα έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, ενώ θέλησε να ευχηθεί και καλή δύναμη στους παράγοντες:

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ειρήνη και ηρεμία στο ποδόσφαιρο, χωρίς επεισόδια. Επίσης εύχομαι δύναμη στους παράγοντες έτσι ώστε να μπορούν να συνδράμουν στην αποστολή που έχουν…»

3 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Πρόεδρε και ευτυχισμένες γιορτές.
    Η αλήθεια είναι ότι για πάμπολλα χρόνια ήσουν παράγοντας στην ομάδα του χωριού σου και έμαθες και έκανες πολλά.
    Αλλά, είσαι 10 χρόνια στην ΕΠΣ και άλλα 7-8 στην ΕΠΟ.
    Εσείς οι της ΕΠΟ την κάνατε έτσι την Γ. Εσείς της ΕΠΟ έχετε το παγκόσμιο φαινόμενο της Β Εθνικής με δύο ομίλους και με μείον ομάδες.
    Και φυσικά η σημερινή ΕΠΣ έχει 38 ομαδες ( χωρίς ομάδα η Πέλλα σε εθνικές κατηγορίες ), όταν το '14 που βγήκατε πρόεδρος, είχαν ψηφίσει 82 ομάδες ( 42-40 το αποτέλεσμα).
    Δυστυχώς το ποδόσφαιρο, είτε ερασιτεχνικό, είτε επαγγελματικό, ΠΕΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ένωση Πέλλας ας μας πουν τι έχει προσφέρει στα σωματεία τα τελευταία 10 χρόνια ΤΊΠΟΤΑ όλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ούτε τ βασικά καλά Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι πρόεδρος επς Πέλλας ? υπάρχει τόσα χρόνια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365