Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλο διπλό ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στην Έδεσσα

Μεγάλο διπλό ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στην Έδεσσα

Ο Εδεσσαϊκός ηττήθηκε με 64-76 από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κατάφερε, να αποσπαστεί στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο, εν συνεχεία να διατηρήσει το προβάδισμά του δε διψήφιο επίπεδο και να πάρε τη νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό που τον φέρνει μόνο πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου με οκτώ νίκες και μία ήττα, ελέω της αναβολής του αγώνα του Εργόναθλου, με τον Εδεσσαϊκό να διατηρείται στην τρίτη θέση με ρεκόρ 6-3.

Ο Δημάκας του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με είκοσι εννέα πόντους (1 τρίποντο) με τους Πέτκο (2 τρίποντα) και Σίπκα (3 τρίποντα) του Εδεσσαϊκού να ακολουθούν με δεκαέξι.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο και πιο παραγωγικό δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν σαράντα δύο πόντους και τον Μέγα Αλέξανδρο να προηγείται με 19-23.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε στο φιλοξενούμενο, ο οποίος ήταν καλύτερος και κατάφερε να χτίσει μία διαφορά η οποία ξεπέρασε τους δέκα πόντους, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 30-41.

Ισορροπημένο ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο, με τον Εδεσσαϊκό να  σημειώνει δεκαπέντε πόντους και την ομάδα των Γιαννιτσών δεκαεπτά και να κλείνει την περίοδο με το υπέρ της 45-58.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τέταρτου δεκαλέπτου, με τον Μέγα Αλέξανδρο να διαχειρίζεται και να διατηρεί το προβάδισμά του και να επικρατεί με το τελικό 64-76.

Δεκάλεπτα: 19-23, 30-41, 45-58, 64-76.


Διαιτητές: Νικολαΐδης, Μητώνας.

Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός ΣΚ: Γιούρτσης. Βεκόπουλος, Πέτκος, 16, Σίπκας 16, Βάτσης 6(1), Τσάμης, Αλεξίου 12(2), Χρήστου 3(1), Μητουσούδης 9, Παπαδόπουλος 2.

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Κασιμίδης) 

Κουτσουράς 6, Μωυσίδης 2, Χατζηχαρίσης 7(1), Στόιτσης 10(1), Τσαλκαντής, Παπαδόπουλος Γ. 6, Χερκελετζής 4, Δημάκας 29(1), Ποζουκίδης,, Παπαδόπουλος Κ. 12, Παπαμανώλης, Κολοβός.


Πηγή: Katerini sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365