Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος από τον Απόλλων Πόντου ο Βασίλης Πέλκας

Ελεύθερος από τον Απόλλων Πόντου ο Βασίλης Πέλκας 

Ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου έμεινε ο 24χρονος άσος Βασίλης Πέλκας και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γιαννιτσιώτης μέσος έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Γιαννιτσά, Αλμωπό Αριδαίας, ΑΟ Τρίκαλα, Κ20 Βέροιας, Κ20 Ηρακλή και Εθνικό Γιαννιτσών και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση του και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η νέα του ποδοσφαιρική στέγη.


Η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας των Ποντίων:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πέλκα.

Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

7 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365