Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι

Η άγρια συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία.


Συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε μαθητές από Λάρισα και Γιάννενα που πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα.


Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, στον Μύλο των Ξωτικών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια.


Η άγρια συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό.


Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν.


Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

2 σχόλια:

  1. κατά τα άλλα εκπαιδευτική εκδρομή τα παιδιά, κοινωνία τεράτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόδα των καταλήψεων πέρασε. Η νέα μόδα είναι να πλακώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365